reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojej i nasz doktorek tam byl wspomniany? [emoji4] az jutro wlacze i zobacze, jakos sobie go nie wyobrazam w takiej sytuacji [emoji6]
Trzymam kciuki za Wasza procedure [emoji5]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Oglądałam 2 odcinki i był w każdym i to nie tylko wspominany :) pokazywał tam całkiem dobra robotę :) p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A nie jest tak ze jak się zdecyduje na lekarza to on już wykonuje wszystko? Wizyty, punkcję, transfer ?

Ja w Provicie miałam jedna procedure i pytalam jak sie dowiedzialam kto ma przeprowadzac transfer czy mozna zmienic lekarza to uzyskalam.odpowiedz ze zabiegi przeprowadzaja lekarze dyzurni z tym ze to bylo w 2016 roku, moze cos sie zmieniło a moze inaczej jest jak pacjentka leczy sie u nich dlugo. Ja miałam tam jedna procedure i przeszlam do Gyncentrum

Ja w Provicie miałam jedna procedure i pytalam jak sie dowiedzialam kto ma przeprowadzac transfer czy mozna zmienic lekarza to uzyskalam.odpowiedz ze zabiegi przeprowadzaja lekarze dyzurni z tym ze to bylo w 2016 roku, moze cos sie zmieniło a moze inaczej jest jak pacjentka leczy sie u nich dlugo. Ja miałam tam jedna procedure i przeszlam do Gyncentrum

Dziękuje za info, bo jak się na nich zdecyduje to będę musiała o to dopytać.

X

Jeśli chodzi o Zamore to doczytałam ze jest mało mowny, a ja już z jednym milczkiem miałam odczynienia i nie jest tp fajne :( wiec nie chciałabym powtórki :(

Ja ci polecam mojego dr Grettke:) jest super fachowcem. My mieliśmy program 2+1 i powiem ci ze jest to super rozwiązanie i umowe podpisywać jak najwcześniej. W programie masz wszystkie wizyty w cenie we wsxystkich placowkach gyncentrum tj. Bielsko, Częstochowa i Katowice. Jest tsm super opieka, rewelacyjne labolatorium i swietni specjaliści. Ten program jest wg mnie super bo znacznie obniza koszty procedury i wizyt a jak sie uda za pierwszym razem to zwracaja czesc kwoty. W programie tez jest opieka do 12 tc. A wizyt mozesz miec ile chcesz. Ja niejednokrotnie jezdzilam do lekarza sie po prostu poradzic i niejednokrotnie ta wizyta trwala nawet pol godziny. Ja na prawde polecam ta klinike i dr Grettke bo jest swietnym specjalista i warto mu zaufac. Fakt czasem czeka sie na wizyte bo sa opoznienia ale wlasnie wynika to z tego ze raz wizyta trwa 5 minut a raz pol godziny. Nie bylo takiego pytania na które dr by mi nie odpowiedzial
Zgadzam sie w 100% i serdecznie polecam Gyncentrum Katowice.

@dżoasia @Kurcia @misis188

następnym razem biorę embryo i intralipid.

Nie miałam nigdy histero.
Jakie badania @annemarie wrzuciła, bo chyba coś przeoczyłam. :(
Zapisuję allo mlr na listę badań do zrobienia. :)

Tak się też zastanawiam, bo mam zawsze bardzo obfite miesiączki, naprawdę bardzo mocno, aż mi się słabo robi. To też chyba niedobrze.

Do in vitro miałam tylko badania podstawowe. Nic ekstra.
Ja bym tu postawiła może na krzepliwosc krwi. Jak masz bolące miesiączki (czy ze skrzepami?) To może 1 acard to za mało, może clexane by tu pomógł - to tylko taka sugestia. A mi się wydawało że ten lek to standard - ja go miałam zawsze , a czytam Wasze wpisy i okazyjne się że niekoniecznie ...

Kochane mam problem od 4 dni borykam się z zatokami i ogólnym przeziębieniem ale zastanawia mnie jedno rzeczy otoz 30.01 miałam usg byłam po owu u mnie występuje 19 dc ale z M przytualalismy się dość intensywnie do dnia owu mam tydzień do miesiączki ale podbrzusze pobolewa mnie i piecze jak po transferze kilka dni plus piersi mm mega duże i troszkę bolą mnie ja wtedy po transferze ale teraz jest delikatniejszy bol piersi niż wtedy zastanawiam się czy mogłam zaciazyc przy 3% plemników o prawidłowej budowie u M

reklama
Dziękuje za info, bo jak się na nich zdecyduje to będę musiała o to dopytać.

X

Jeśli chodzi o Zamore to doczytałam ze jest mało mowny, a ja już z jednym milczkiem miałam odczynienia i nie jest tp fajne :( wiec nie chciałabym powtórki :(

Milczkiem to byl nasz poprzedni lekarz, dr J - wlasciciel kliniki Parens w Krakowie (jestesmy spod Krk).
Fakt, dr Zamora nie jest dusza towarzystwa w gabinecie. Mi to nie przeszkadza, a moj M uwielbia jego sposob bycia i bardzo specyficzne poczucie humoru. Odpowiada na wszystkie pytania i tlumaczy. No i widac za kazdym razem gleboka refleksje po jego wyrazie twarzy [emoji1] robi wtedy takie miny ze ja z kolei sie powstrzymuje zeby nie parsknac smiechem [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry