A beta na pewno byla wtedy rowna 2? Czy na wyniku bylo <2? Bo niektore laby maja sprzet czuly tylko powyzej 2. Wiec jak cos jest nizej niz 2 to nie pisza konkretnie tylko <2.Mogę jeszcze trochę pomarudzić?
Zastanawiam się nad ostatnim transferem, gdzie beta na dobrą sprawę ujawniła się 11 dpt, wtedy wynosiła 2, czyli można przyjąć, że zaczęła rosnąć 10 dpt. To były 3 dniowe zarodki. W związku z tym, jakie mogą być przyczyny po stronie macicy, że doszło do tak późnej implantacji?
Histeroskopia rzecz jasna jest już numer jeden na mojej liście.
I jeszcze pytanko czy konflikt serologiczny (miałam z pierwszym mężem ale córka ma taką samą grupę krwi jak ja i mam teraz z mężem też ten konflikt) może wpływać na odrzucanie zarodka obecnie? Wydaje mi się, że nie, bo krwi jeszcze nie ma ale może jednak coś jest na rzeczy? Zwłaszcza, że dawce wzięliśmy z taką samą grupą krwi jak ma mąż. (Sugestia pani dr)
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Tak, była 2.A beta na pewno byla wtedy rowna 2? Czy na wyniku bylo <2? Bo niektore laby maja sprzet czuly tylko powyzej 2. Wiec jak cos jest nizej niz 2 to nie pisza konkretnie tylko <2.
Później wzrosła do 42,5 w 18 dpt, więc coś się zadziało.
Oczekiwanie2017
Kochane dostałam informację z laboratorium.
Dziś mamy 3 dobę hodowli i mamy nadal wszystkie 6 zarodeczków.
Pięć z nich jest 8A i jeden 8B
Podjęliśmy decyzję żeby trzy zamrozic dzisiaj a pozostałe trzymać do 5 doby.
W porównaniu do poprzedniej hodowli to jest CUD! Pomimo rozpedzsjacej się hiperki dostałam mega kopa do działania.
Aaa.. Ogólnie radość na Maxa
No,no - piękny wynik. Super decyzja, żeby część już zamrozić a część trzymać do blastki.
Szczescie1986
dziewczynky od 6 dzisiaj zdycham! Czy po spadku bety i jeśli to była ciąża biochemiczna czy ból miesiączkowy jest taki straszny!? Już nawet mocne 3tabletki przeciwbólowe mi nie pomagają! Zwijam się z bólu jak nigdy! Czy tez tak miałyście??
misis188
Przy oczyszczaniu sie po spadku bety mnie bardzo bolalodziewczynky od 6 dzisiaj zdycham! Czy po spadku bety i jeśli to była ciąża biochemiczna czy ból miesiączkowy jest taki straszny!? Już nawet mocne 3tabletki przeciwbólowe mi nie pomagają! Zwijam się z bólu jak nigdy! Czy tez tak miałyście??
Szczescie1986
O matko aż drgawki mam i chyba gorączkę bo trzęsie z zimna!Cała macica mnie boli i przy tym aż mózg paruje!Przy oczyszczaniu sie po spadku bety mnie bardzo bolalo
dżoasia
Kochana zalezy od ptzypadku. Ja po cb praktycznie nie czulam, ze mam @. Ale po lyzeczkowaniu zauwazylam ze mam.bardziej bolesne miesiaczki i macica boli calkiem inaczej, strasznie nieprzyjemnie. Mimo to teraz przy krwawieniu po poronieniu chodze do pracy, choc momentami musialam przysiasc, tak bolalo.dziewczynky od 6 dzisiaj zdycham! Czy po spadku bety i jeśli to była ciąża biochemiczna czy ból miesiączkowy jest taki straszny!? Już nawet mocne 3tabletki przeciwbólowe mi nie pomagają! Zwijam się z bólu jak nigdy! Czy tez tak miałyście??
misis188
Kochana moze zajedz na izbe przyjec. Mnie bolalo bardzo ale żadnych drgawek nie byloO matko aż drgawki mam i chyba gorączkę bo trzęsie z zimna!Cała macica mnie boli i przy tym aż mózg paruje!
Szczescie1986
to tak na poprawe humoru!
reklama
Szczescie1986
o matko u nas dadza tak jak polska aspiryne nic wiecej ale jak nie przejdze pojade do szpitala bo nawet chodzic nie dam radyKochana moze zajedz na izbe przyjec. Mnie bolalo bardzo ale żadnych drgawek nie bylo
Podziel się: