reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane dostałam informację z laboratorium.
Dziś mamy 3 dobę hodowli i mamy nadal wszystkie 6 zarodeczków. :-D
Pięć z nich jest 8A i jeden 8B :D
Podjęliśmy decyzję żeby trzy zamrozic dzisiaj a pozostałe trzymać do 5 doby.

W porównaniu do poprzedniej hodowli to jest CUD! Pomimo rozpedzsjacej się hiperki dostałam mega kopa do działania.
Aaa.. Ogólnie radość na Maxa :D
Ale się cieszę!! Po powrocie do zdrowia bierzecie dwa czy jeden?? To jest Wasz czas! Mąż się spisał :-))

reklama
Kochana pojedzcie z cora do Pasnika to co opisujesz to moga byc zaburzenia ukladu immunologicznego skoro nikt nie potrafi postawic dokladnej diagnozy to ja pojechalabym wlasnie do niego

@Ivo2014, tez mi sie tak wydaje. Zrob dwa w jednym dla siebie i dla corci, ja tak zrobilam to znaczy glownie dla siebie ale przy okazji podpytalam sie go bole miesni mojego synka. On jest pediatra tez i zleci Ci co dalej robic, to jest prawdziwy lekarz z powolania! Polecam z calego serca.

Ale sprawdzenie glutenu to tez dobry pomysl, na prawde jak ktos jest uczulony moze miec bardzo negatywne skutki. Ja odlozylam, i czuje sie o wiele lepiej, jakbym sie na nowo narodzila [emoji848] Kochana, duzo sily i pisz co u Was. Koniecznie daj znac co Pasnik powie o stanie coreczki, naprawde warto tam jechac!

A co do staran ja tez mam synka, ma 6 lat, aby nie sklamac to codziennie sie pyta o rodzenstwo i to jeszcze dwie siostrzyczki mu sie marza jak wracamy od siostry mojej gdzie jest duzo dzieci to po pierwsze nie chce wyjsc, a potem placze przez conajmniej 2-3 godzinki (cala droge do domu), do tego doszlo ze ja nie chce jezdzic do siostry bo jak mysle jak mu ciezko przy powrocie to jest mi przykro i wole zostac w domu [emoji19] bo tutaj ma rutyne i jakos latwiej przez to przechodzi. A wiec kochana duzo sily, nie jestes z tym sama!!! Glowa do gory i do przodu [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W porównaniu do poprzedniej hodowli to jest CUD! Pomimo rozpedzsjacej się hiperki dostałam mega kopa do działania.
Super kochana. Bardzo się cieszę. :)
Oby jak najwięcej takich wiadomości. :)

Ale cudowne wiadomosci! Trzymam kciuki ✊✊✊

Kochane te wszystkie laseczki ktore wczoraj mialy podglady swoich malych szkrabow nie chcialam pisac pojedynczo pod kazdym postem wiec pisze dzis zbiorowo ;) sliczne te wasze kropki i bardzo mnie to cieszy ze wszystko jest w porzadku ze pieknie i zdrowo rosna. Gratuluje wam wszystkim tak pieknego widoku. Mam nadzieje ze juz niedlugo tez bede mogla doswiadczyc tego szczesci :)

Mogę jeszcze trochę pomarudzić?
Zastanawiam się nad ostatnim transferem, gdzie beta na dobrą sprawę ujawniła się 11 dpt, wtedy wynosiła 2, czyli można przyjąć, że zaczęła rosnąć 10 dpt. To były 3 dniowe zarodki. W związku z tym, jakie mogą być przyczyny po stronie macicy, że doszło do tak późnej implantacji?
Histeroskopia rzecz jasna jest już numer jeden na mojej liście. :)
I jeszcze pytanko czy konflikt serologiczny (miałam z pierwszym mężem ale córka ma taką samą grupę krwi jak ja i mam teraz z mężem też ten konflikt) może wpływać na odrzucanie zarodka obecnie? Wydaje mi się, że nie, bo krwi jeszcze nie ma ale może jednak coś jest na rzeczy? Zwłaszcza, że dawce wzięliśmy z taką samą grupą krwi jak ma mąż. (Sugestia pani dr)

reklama
Do góry