reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Ci już po raz któryś kochana,
dopiero teraz były próby nawet podejrzewania mukowizcydozy,
do 1, 5 roku była okazem zdrowia, gdzieś pojawiły się przeziębienia, gorączki, ale nic więcej. a my cały czas w tym czasie podchodziliśmy do następnych procedur , bo większość dzieci łapie infekcje.
osiągnęła wiek 2 lat, 2, 5 nawet i zaczęły się problemy z brzuszkiem, koszmarne wysypki, których nikt nie potrafił zdiagnozować dobrze.
i bardzo częste infekcje z powiększonymi węzłami chłonnymi po cały ciele.
dla nas to był koszmar , jeździliśmy od jednego specjalisty do drugiego. każdy , co innego mówił. jeden straszył nawet białaczką i innymi paskudzctwami. poleżeliśmy z córeczką różnym szpitalach i do końca wszystko nie zostało nam jednoznacznie stwierdzone.
na pewno ma coś córeńka z jelitami,bo to od narodzin trochę ciężej te kupki szły, ale potem zaczął się koszmar.
niestety nawet bez zaparć krew w stolcu, ona zaczynała tracić na wadze i ciągle znużenie. długo by o tym pisać. na razie dalej diagnozować będziemy, czekamy na wolne łóżka.
niestety z mężem to chyba bliżej nam do rozwodu niż podjęcia decyzji o podejściu do in vitro. on uważa, że skoro nie może mieć dzieci to ok, ale ja tak bardzo chcę mieć jedno jeszcze maleństwo.
gdyby to on był po mojej stronie, ja już mówiłam nawet pani dr jestem nawet za komórką od innej kobiety, tak bardzo chciałam tego dziecka.
nie wiem doprawdy co robić, pozostaje mi powtórzenie wyników, pojechanie do dr Paśnika, którego polecacie i może znajdę rozsądnego lekarza, który mnie potraktuje trochę bardziej empatycznie.
A robiliscie jej badania na celiakie?

reklama
Kochane dostałam informację z laboratorium.
Dziś mamy 3 dobę hodowli i mamy nadal wszystkie 6 zarodeczków. :-D
Pięć z nich jest 8A i jeden 8B :D
Podjęliśmy decyzję żeby trzy zamrozic dzisiaj a pozostałe trzymać do 5 doby.

W porównaniu do poprzedniej hodowli to jest CUD! Pomimo rozpedzsjacej się hiperki dostałam mega kopa do działania.
Aaa.. Ogólnie radość na Maxa :D

Fantastyczna informacja :):):)
Przyznawaj się nam tu teraz...co ten Twój chłop za magiczne techniki stosował, że taki rezultat? Bo w same plastry nie uwierzę :p:D

W porównaniu do poprzedniej hodowli to jest CUD! Pomimo rozpedzsjacej się hiperki dostałam mega kopa do działania.
Nooo!!! Bejbe, na takie info czekalam:)

Super kochana!!!:)

Napewno Jeżak bo u niego dzisiaj byłam,kurcze to nie jest dobra wiadomość:no:

wczoraj siedzialam na ich stronie bo zastanawialam co i jak i jeszcze byl Neuberg. Wyglada ze ich 6 jest, ale jak on odszedl to 4! A byl ktos u tej kobiety?
1517648774-5d8c5cf36e6d09cc-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam tak przestarzały telefon, że mi z kolei w ogóle nie ładuje zespołu :D
Ale będę na bieżàco sobie obserwować :)

wrzucilam zdjecie z calym skladem co jest teraz na stronie, ja wczoraj napisalam do nich maila. Niby Palaszewski ma bardzo dobre oceny na znany lekarz, sama nie wiem co myslec bo byl spoko ale zawiodl mnie bo w sumie sie nie odezwal w ogole. Ostanio z nim rozmawialam jak mialam pozytywna bete, potem zadzwonil Jezak i tamten mial zadzwonic ale cisza do dzisiaj.
Wyzalilam sie w mailu, moze sie odezwa. Niby sie oglaszaja ze robia konsultacje po nieudanym podejsciu a do mnie tak dziwnie podeszli [emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pieknie ;)

reklama
Kochana a jak sie czujesz? Na kiedy masz termin porodu? Czytalam ze tez schudlas, ja poki co 5 kg i mam nadzieje ze waga zacznie powoli rosnąć. Ale te mdłości to jest jakas masakra. Zawsze sie slyszalo o mdliaciach w ciazy czesto nazwanych porannymi nie wiedzac czemu ale to jest masakra. Ja mam czasem takie dni ze wymiotuje caly czas i caly czas leze, nie jestem w stanie funkcjonowac
Ja -9 kg :/ teraz już zdarzają się dni że wymiotuje po jakieś 2-3 razy ale do tej pory była masakra. Też większość czasu spędzam w łóżku :-)) termin z OM mam ma 11.08 a z ostatniego usg na 5.08

Do góry