reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Ivo2014 czy robiliście małej badania na alergię, jakie ma ige,moja córcia jak była malutka miała podobne objawy ob 64, węzły chłonne powiększone, wysypka dosłownie na całym ciele,brzydkie śmierdzące kupy, też podejrzewali mukowiscytozę bo 6 zapaleń płuc, póki co wyrosła ale jest na ścisłej diecie zero nabiału, jajek, czekolady,skóra piękna ale jak coś zje to wzdęcia i biegunki. A te wysypki ma w którym miejscu? Może być nietolerancja glutenu, moja w życiu nie piła mleka ( karmiłam 3 lata piersią), ale da się z tego wyjść. Robiliście testy na alergię?Witaj...moze to glupie....moze juz to sprawdzaliscie...ja sama miałam podobne dolegliwości...oczywiscie nikt nie mogl mi pomoc...podejrzewano bolerioze i inne...
Oczywiście diagnoze postawilam sobie sama...chociaz nie mam jeszcze potwierdzonej klinicznie ale mysle ze mam nietorelancje glutenu...poczytaj o tym. Od tego sa rozne dolegliwości. W obecniej chwili jestem na diecie bezglutenowej i większość z nich zniknęła. Mam tez znajoma ktorej dziecko bylo strasznie chude...wiecznie "anemicxne" były nawet wymioty...biegunki...i tez okazała sie celiakia. Jesli tego nie sprawdzaliscie to moze warto.
Powiem Ci ze mój pierwszy @ po poronieniu czyli jakieś dwa tygodnie temu był okropny...lało się ze mnie i ból okropny , chwilami piekący w środku ale cóż trzeba to jakoś przeżyć było... brałam nospe i pyralgine bo tylko to mi pomagało a przynajmniej trochę mniej bolało.Oj kochana biedna bo u nas apteki zamknięte już w soboty!! Jeszcze trochę pomęczę sie i zaraz mój wróci to chyba pojadę do szpitala
@asinka89 i @da mi nie wiem co napisać...łzy same cisna się do oczu... bądźcie teraz razem, wspierajcie się na wzajem. Chcialabym napisac ze bedzie dobrze ale...nie nikt tak naprawdę tego nie wie. Mam jednak nadzieję że jeszcze będziecie mogli długo cieszyć się sobą... nie wiem jak to napisać aby Was nie urazić... po prostu cieszcie się teraz tym że jesteście razem, wspominajcie piękne chwile. I pamiętajcie ze jesteście wyjatkowi:*
Szczescie1986
Mi już trochę lżej ale nie jest dobrzePowiem Ci ze mój pierwszy @ po poronieniu czyli jakieś dwa tygodnie temu był okropny...lało się ze mnie i ból okropny , chwilami piekący w środku ale cóż trzeba to jakoś przeżyć było... brałam nospe i pyralgine bo tylko to mi pomagało a przynajmniej trochę mniej bolało.
Szczescie1986
Nie mam! Zawsze brałam tylko ibuprom na mnie tylko to działało ale coś się stało ze nie reaguje na to juzA nie masz dolipran?
To dobrze.jeszcze spróbuj brać coś na bazie paracetamolu.Mi już trochę lżej ale nie jest dobrze
Koniczyna82
Super. Szkoda ze hiperka się przeszwedala, znam to. Już chciałam napisać ze razem transfer będziemy mieć bo ja we wtorek mam pierwszy transfer z grudniowej stymulacji. Tez najpierw hiperka a w styczniowym cyklu przegapiliśmy owulacje.Kochane dostałam informację z laboratorium.
Dziś mamy 3 dobę hodowli i mamy nadal wszystkie 6 zarodeczków.
Pięć z nich jest 8A i jeden 8B
Podjęliśmy decyzję żeby trzy zamrozic dzisiaj a pozostałe trzymać do 5 doby.
W porównaniu do poprzedniej hodowli to jest CUD! Pomimo rozpedzsjacej się hiperki dostałam mega kopa do działania.
Aaa.. Ogólnie radość na Maxa
Koniczyna82
Jakie plastry? Na plemniczki? O_OFantastyczna informacja
Przyznawaj się nam tu teraz...co ten Twój chłop za magiczne techniki stosował, że taki rezultat? Bo w same plastry nie uwierzę
reklama
Szczescie1986
Oj kochana moja apteka domowa to stała się bardzo uboga odkąd zaczęłam chodzić na zabiegi!To dobrze.jeszcze spróbuj brać coś na bazie paracetamolu.
Podziel się: