reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki dziewczynki za wiarę, podnosicie mnie na duchu. Jak wróciłam do domu i sprawdziałm testy z rana to na jednym ciązowym jest cień, cienia taki lewdwo widoczny, ale coś tam jest. Nie wiem juz mi sie nawet myśleć nie chce:no: Jutro oczywiście powtórze test. Na bete mam jechac dopiero w poniedziałek, a do tego czasu powinna przyjść @ wiec moge nawet niedoczekac badania-zobaczymy, czekamy na rzwój sytuacji:tak:
Karamel a jednak:-) gratulacje!!!!!:-D ale jak to z tego co pamiętam to jak zrobiłaś bete to była poniżej 1 tak??? więc jak to się stało???? opowiedz bo ciekawosć mnie zżera:-p

reklama
Roxi ja dalej podtrzymuję swoją teorię, że jak jest cień cienia na teście to jest dobry znak, bo świadczy o podwyższonej becie. Jestem dobrej myśli :-)

Karamel gratulacje!!!

ROXII ja nie tracę nadziei!
KARAMEL cuudowne wieści.Gratulacje!
ONLYONE hej mamuśka!Współczuję trudów ciąży,oj dobrze to jeszcze pamiętam;-).Wróżę przynajmniej 1 dziewczynkę,bo mówi się ,że jak babeczka w środku to tak źle się czuje w ciąży.

Kochane bardzo dziękuje za gratulacje!!! Teraz trzymajcie kciuki aby wszystko układało sie pomyślnie!!!!
roxii- moja droga,ja nie miałam robionej wcześniej Bety, musialas mnie z kimś pomylić. I nie rób tych testów, bo tylko niepotrzebnie sie martwisz!!! Zaczekaj na badanie krwi!!!!!

Karamel1981 - gratulacje. Powodzenia Ci życzę i oby wszystko było dobrze.

Roxii - skoro wyszedł cień cienia to może jeszcze nie wszystko stracone więc cierpliwie czekaj do bety :) Trzymam nadal kciuki za powodzenie &&&&&&&&&&

Lucy777 - ja przy poprzednim podejściu też co 2 -3 dni musiałam być na podglądaniu jak idzie stymulacja. Ale nie przejmuj się, że nie musisz tak często, bo każda dziewczyna inaczej reaguje i widocznie u ciebie nie ma takiej potrzeby po prostu.
A propo teraz też zmieniłam klinikę na Invimed we wrocławiu. Miałam już pierwszą wizytę u dr Gizlera i w piątek mam kolejną z dodatkowymi wynikami badań co mi zlecił.

Tosia30 - stymulacja nic nie ma do rzeczy z AMH. AMH to wynik, który pokazuje jaką masz rezerwę jajnikową ( no i jak długo jeszcze będziesz w wieku "produkcyjnym") i jak będziesz reagować na stymulację i jakie dawki są potrzebne leków.

Karamel kurcze przepraszam, chyba faktycznie pomieszałam:zawstydzona/y: no nie wazne, cieszę się że Ci się udało jeszcze raz gratki i życzę spokojnej, ksiażkowej ciaży:tak:
Ja jutro oczywiscie rano robie test i dam znać, zamęczę Was tu :-p

Nooo karamel - suuuper wiesci, goraco gratuluje!
Roxi - cien cienia to dobre wiesci zawsze cos tam ruszylo:tak: Mocniutko trzymam kciuki i niecierpliwie czekam na pozytywny wynik.

Roxi - u mnie na pierwszym tescie tez byl cien cienia. Nawet sie zastanawialam czy ja mam omamy cy cos. Ale emek tez ten cien widzial i rodzinka na skypie tez. No to cala rodzina wariatow nie mogla byc (chociaz moze rodzinne) tak czy inaczej ten cien byl a teraz z tego cienia mam dwoch kopiacych szkrabow
Igielka - ehh nie ma znaczenia. Ja caly I trymestr zle sie czulam i poki co dziewczynki nie stwierdzono. W piatek jade na scan to sie dowiem czy ktoremus synusiowi ptaszek nie odlecial. Mowi sie tez ze jak ko ieta ladnie w ciazy wyglada to chlopak bo corka zabiera urode matce. Ja mamie zabralam a z moja siostra moja mama ladnie wygladala. Fakt ladniejsza jestem :ppppp nie ma reguly co ma byc fo bedzie. Wazne by bylo czego wszytskim zycze
Lucy - na poczatku stymulki jezdzilam malo potem juz co drugi trzeci dzien. Roznie bywa. Po punk ji jezdzilam codziennie na badanie krwi bo hiperke mialam.

Roxii, cien cienia,czyli cos tam jest :-) Trzymam nadal mocno kciuki. I nas tutaj nie zameczasz a dzielisz informacja, na ktora z nieceirpliwoscia czekamy.:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Matram, mam nadzieje,ze odespalas wczorajsza narkoze i dzis masz sie lepiej.

Lucy, ja mialam jedna wizyte kilka dni przed stymulka.Nastepnie pierwsze usg 7 dnia stymulacj a pozniej 3 wizyty co drugi dzien. Wydaje mi sie,ze co klinika , to inne zasady a i kazda z nas jest inna i czasem wymaga czestrzych wizyt.

reklama
Do góry