reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

witam was podczytuje jak mam czas. jest u mnie tesciowa przyleciala na porod jak narazie nic sie nierusza oprocz malego. oj musze jakos miesiac wytarzymac podnosi mi cisnienie jak niewiem bo chodzi i po mlodej sprzata a tak niemoze byc bo poleci a pozniej my sobie z nia nieporadzimy babacia ja rozpieszcza starsznie i ciagle sa zgrzyty.:angry::angry:

reklama
agapl - mi powiedziano, że mają przyjętą taką zasadę, że jak wszystko jest dobrze to nie dzwonią, mogę natomiast sama zadzwonić jeśli chciałabym się czegoś dowiedzieć, więc może jutro zadzwonię do nich i zapytam co się dzieje. martwiłam się o plemniczki bo M ma stwierdzoną oligoasthenoteratozoospermię i w dodatku mamy kiepską fragmentację, ale skoro jeszcze nie dzwonili to musi być dobrze.
Widzę, że Ty też masz wizytę na 27

ROXII to Kamryn miała betę >1,też w pierwszej chwili pomyliłam dziewczyny.Ale Twoja będzie wyższa!!!
MARCIKUK lepiej niech nic chłopakom nie odpada:-D,ale lekarz mógłby się pomylić,nie?Oby tylko zdrowiutcy byli!
KASKA nie denerwuj się,niech mała jeszcze trochę się popieści z babcią,bo przed nią bardzo trudny czas,spadnie z piedestału,a to dla dzieci takie trudne.

uslyszalam wczoraj ze ja jak bylam mala to pewnie za mnie sprzatali rodzice ja chowam mala i ja decyduje,to stwierdzila ze jestesmy jak zandarmi no a jak ona sobie wyobraza urodze ona sie zabierze i ja potem niedam sobie z nia rady moj M tez jest takiego zdania jak ja.:wściekła/y::wściekła/y:

Roxii - ja kciuków nie puszczam - i czekam na wynik bety &&&&&&&&&&&&& będzie dobrze!!!!!!

lilonka - ciekawe czy oba u Ciebie zamieszkały w brzuszku ;) kiedy pierwsze podglądanko??
ja też miałam transfer 2 zarodeczków, ale tylko 1 został i mam Maje ;)

kaska31- nie daj sie teściowej ;) a z córeczką na pewno dojdziecie do ładu ;) ale to dla niej będzie trudny okres, ona juz sporo rozumie.....

Tosia - to kiedy zaczynacie?? decyzja o Invimedzie podjęta na 100%??

Hej dziewczyny! melduję że dzis jest dokładnie to samo co wczoraj cień cienia, ani mocniejszy ani słabszy, dokładnie taki sam:baffled: jutro rano pojade do mojej kliniki i spróbuję wybłagać betę, albo powiem im ze mi sie pomyliło:-p w sobote bedzie 2 tygodnie po transferze wiec moze mi zrobia, jesli nie to trudno wróce w poniedziałek, ale spróbowac zawsze warto, bo się wykończe;-) uciekam do pracy, a Wam życze miłego dnia i dzieki za kciuki :****
Roxii cien cienia to tak jak u mnie bylo. wiec glowa do gory kochana.

reklama
ONLYONE - to widzę, że łączy nas coś więcej... Ja też się tak zwracam, choć po ślubie jesteśmy 7 lat... Ale to jej wina, bo nigdy mi nie zaproponowała, aby się zwracać inaczej ;-);-) Wkrótce będę się zwracać per "babcia" ;-);-)

kaśka31 - wytrwałości i cierpliwości życzę:tak::tak:

Do góry