reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej, wczoraj mała radość a dzisiaj załamka. Test biały jak ściana. Idę na betę do kliniki, przynajmniej wyniki będą dzisiaj.
Jeśli się nie udało teraz, to najwidoczniej jest ze mną jakiś problem. :( I przed ewentualnym kolejnym transferem muszę wszystko dokładnie przemyśleć, jakieś badania porobić. Dam znać później.
Trzymaj się kochana u mnie wcale lepiej to nie wygląda...

reklama
Kochane moje ;)
Na początku bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki :tak:
Jestem już w domu. Mamy pobranych 14 komórek ( ale może coś jeszcze z nich odpasc). Plemniki - REWELACJA! :-D ( po zastosowaniu specjalnej odżywki był ruch!! :))
Ale żeby nie było za kolorowo... Transfer odwołany :( endometrium nieprawidłowe i doszło podwyższone ryzyko hiperki :o

Czekamy grzecznie na jutrzejszy telefon z informacją co się dzieje po zapłodnieniu ;-) ;)
Kciuki nadal mile widziane :rofl2:
Oh szukałam tej informacji!:-) super. Kciuki zaciskam cały czas za Was!! Uważaj na siebie jak jest ryzyko hiperki. Pij duuuuzo wody!

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Luty to miesiąc miłości, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-02-02 Oczekiwanie2017 podglądanie maluszka <3
2018-02-02 zylwia podglądanie maluszka <3
2018-02-02 Iskra_82 podglądanie maluszka <3
2018-02-02 hope322 podglądanie maluszka <3
2018-02-02 nadziejaprzedewszystkim wizyta pęcherzykowa
2018-02-02 misis188 badania prenatalne

2018-02-06 walczaca o szczescie usg 1 trymestru
2018-02-06 RedHotChiliPepper28 wizyta serduszkowa <3
2018-02-07 encka86 podglądanie maluszka <3
2018-02-07 PaulinkaP wizyta przed crio
2018-02-08 gosia321 podglądanie jajek w trakcie stymulacji
2018-02-08 Aguleczka29 wizyta u ginekologa prowadzącego
2018-02-08 chlopkers wizyta pęcherzykowa
2018-02-09 Barburka wizyta serduszkowa <3
2018-02-13 encka86 badania prenatalne I trymestru
2018-02-13 zylwia usg 1 trymestru
2018-02-27 Aguleczka29 USG połówkowe, badania prenatalne
2018-03-02 hope322 USG połówkowe, badania prenatalne
2018-04-05 meg86 termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 termin porodu
2018-04-10 ludek termin porodu
2018-05-06 Evelin83 termin porodu
2018-06-13 jasani termin porodu
2018-07-01 Peugeotka36 termin porodu
2018-07-08 Aguleczka29 termin porodu
2018-07-16 hope322 termin porodu
2018-08-04 Weronika63 termin porodu
2018-08-27 encka86 termin porodu
2018-09-22 RedHotChiliPepper28 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

Dziś mamy piękne widoki ❤

@Oczekiwanie2017 @Iskra_82 @hope322 niech maluchy dalej zdrowo rosną! ✊ ciotki trzymają kciuki ✊✊✊ ❤❤❤ i PROSIMY o zdjęcia :D
@nadziejaprzedewszystkim niech dzidzi będzie na swoim miejscu ✊ niech pięknie rośnie ❤ najpiękniejsze widoki świata przed Tobą :)
@misis188 czekamy na dobre wieści po badaniach ! ✊ niech maluszek zdrowo rośnie ! ❤

No i za nas kochane proszę o kciukasy :) wizyta dopiero po 18 :p

MIŁEGO DNIA KOCHANE :)

@Oczekiwanie2017 @Iskra_82 @hope322 niech maluchy dalej zdrowo rosną! ✊ ciotki trzymają kciuki ✊✊✊ ❤❤❤ i PROSIMY o zdjęcia :D
@nadziejaprzedewszystkim niech dzidzi będzie na swoim miejscu ✊ niech pięknie rośnie ❤ najpiękniejsze widoki świata przed Tobą :)
@misis188 czekamy na dobre wieści po badaniach ! ✊ niech maluszek zdrowo rośnie ! ❤

Ooo ale się dzieje! ;) trzymam mocno za Was kciuki Mamuśki :D

Dla wielu z nas szykuje się piękny dzień. Oby pojawiły się tu po wizytach tylko dobre wiadomości :). Dla pozostałych dziewczyn - niech ten dzień też wywoła uśmiech na twarzy.
@Justin87 - bety do nieba.
@Szczescie1986 - dużo siły i wytrwałości.

reklama
Ja u Dr. Palaszewskiego, wczesniej bylam u onnego ktorego juz tam nie ma. Ogolnie kiepsko zadowolona, w sumie po tym jak stracilam w 5 tygodniu to do mnie nie zadzwonil. Sama poprosilam o telefoniczna rozmowe to inny zadzwonil w zastepstwie, a tamten do dzisiaj nie zadzwonil. Poza tym ja zadnych lekow oprocz estrofem i lutinus nie mialam, teraz lecze sie na wlasna reke i sprawdzam immunologie. Oni najlepiej chcieli do kolejnego transferu podchodzic ...
mozesz mi napisac na priv jak twoj doktor? ja mam jeszcze 4 zarodki (mialam 9 zamrozonych) i nie wiem bo chcialabym moze zmienic ale nie wiem jak to dziala. Teraz sie badam to mam czas do kolejnego transferu aby wymyslec co dalej robic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paladzewski tez podobinjest ok! Oni bardzo cisną transfer lub kolejny cykl. Kunicki jest dobry, cierpliwy ale bardzo bardzo zajety. Ja go lubię, mnie pamięta ale dziewczyny mówią, ze dlatego, ze taki zajety to mało ma czasu. Panie na recepcji zdziwione, ze mam do niego numer a ja wysyłam mu smsy i tyle. Jezak tez jest dobry. Nie wiem ja mam naprawde poważny czynniki męski, ruchu zero, fragmentację a jednak jakieś blastki z 6 jajek mi wychodzą wiec chyba ok. Jeśli masz wiecej pytań chetnie odpowiem. Ogólnie polecam kunickiego ale z terminami bardzo kiepsko u niego.

Do góry