reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez estrofem od poerwszego dnia cyklu.

Dziewczyny chyba moje pytanie sie nie dodalo:
jakie mialyscie objawy po udanych transferach? I w jakich dniach? Bo juz nie wiem czy sobie wmawiam rozne kłócia czy nie...:/
Moje objawy po nie udanym jak i po udanym były identyczne oprócz plemienia imlantacyjnego. Bój piersi samopoczucie okresowe ból brzucha jak.na okres.

Hej, wczoraj mała radość a dzisiaj załamka. Test biały jak ściana. Idę na betę do kliniki, przynajmniej wyniki będą dzisiaj.
Jeśli się nie udało teraz, to najwidoczniej jest ze mną jakiś problem. :( I przed ewentualnym kolejnym transferem muszę wszystko dokładnie przemyśleć, jakieś badania porobić. Dam znać później.

Hej, wczoraj mała radość a dzisiaj załamka. Test biały jak ściana. Idę na betę do kliniki, przynajmniej wyniki będą dzisiaj.
Jeśli się nie udało teraz, to najwidoczniej jest ze mną jakiś problem. :( I przed ewentualnym kolejnym transferem muszę wszystko dokładnie przemyśleć, jakieś badania porobić. Dam znać później.
Powodzenia! Obyś nie przechodziła tego co ja! Ja tez właśnie czekam na betę!

Ostatnia edycja:

jakie mialyscie objawy po udanych transferach? I w jakich dniach? Bo juz nie wiem czy sobie wmawiam rozne kłócia czy nie...:/

Na tym etapie to z tymi objawami nie jest tak do końca prosto (zarówno to czy są czy nie może być wynikiem ciąży albo brania leków). Ja 5 i 6dpt miałam bóle jak przed @ (takie dosyć uciążliwe, ale bez skurczy) no i mniej więcej od tego czasu bezsenność (w ogóle spać w nocy i rano nie mogłam).

Trzymaj się !

Może mniej czuły test był, albo mocz bardziej rozrzedzony... Kciuki zaciśnięte od wczoraj .

reklama

Brak objawów poza plamieniem implantacyjnym 5dpt rano. Objawy pojawiły sie ok 9-10 tyg ciąży

Do góry