reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A masz homo czy hetero? Wiesz... jeśli my mamy tą mutację, tzn, że przynajmniej jedno z naszych rodziców tez ją miało a my mimo to jesteśmy zdrowe pod tym względem, dawniej raczej nikt o tym nie wiedział, a już raczej na pewno nie słyszeli o metylowanych witaminach...
Obydwie wersje A i C ale w hetero. Wiec teoretycznie to ta mniej szkodliwa dla plodu opcja

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mialam poltorej tabletki od pierwszego dnia stymulacji. W sob (13dpt) zaczelam schodzic i dzis wzielam ostatnia polowke.
Masz racje, po transferze juz na nic nie mamy wplywu. Mnie tez zmylil i wprowadzil w przedwczesna radosc fakt, ze nie pojawilo sie zadne plamienie. Pewnie stad ta nadzieja na cud..

Zobaczysz jak będzie :*
Jeśli będziesz chciała się dowiedzieć, czy masz konkretne wskazanie do stosowania sterydów, to wczoraj @gosia321 wrzucała ładną listę badań, które można zrobić i jeśli coś będzie nie tak to wtedy możesz wystartować z większą dawką sterydu i stosować dłużej, możesz o tym porozmawiać ze swoim dr :) ale jeśli u Was jest duży problem w nasieniu to może trzeba będzie po prostu czekać na tego siłacza, który da radę. Dziewczynki tu zaciekle walczą i doczekują się swojego szczęścia, więc nie ma co rezygnowac z marzeń :* Trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość i miec twardy tyłeczek :)

Zobaczysz jak będzie :*
Jeśli będziesz chciała się dowiedzieć, czy masz konkretne wskazanie do stosowania sterydów, to wczoraj @gosia321 wrzucała ładną listę badań, które można zrobić i jeśli coś będzie nie tak to wtedy możesz wystartować z większą dawką sterydu i stosować dłużej, możesz o tym porozmawiać ze swoim dr :) ale jeśli u Was jest duży problem w nasieniu to może trzeba będzie po prostu czekać na tego siłacza, który da radę. Dziewczynki tu zaciekle walczą i doczekują się swojego szczęścia, więc nie ma co rezygnowac z marzeń :* Trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość i miec twardy tyłeczek :)
Racja [emoji4]
Dzieki Asia [emoji9]

Dziewczynki gratuluje dzisiejszych dobrych wiesci! Tak trzymac!
@chlopkers... no nie wrozy to nic dobrego, ale nadzieje zawsze mamy do samego konca :* poki co zycze cierpliwosci. Ty do labo caly czas jezdzisz na zeromskiego? Beda mieli nowa stala klientke ;) jak ja chodzilam to zawsze byla ta sama babka rano i po pewnym czasie juz dziwnie sie na mnie patrzyla:p
U mnie sie zapowiada baaaaardzo pracowity luty, z 5 osob do pracy zrobilo sie nas 3, nie wiadomo kiedy bedziemy mialy kogos nowego/w zastepstwie, takze tego... czytac was na pewno bede regularnie ale jesli ktoras cos by konkretnie ode mnie chciala to albo privik albo wywolywac prosze:) codziennie bede z Wami i bede kibicowac!:*
Powodzenia w pracy! [emoji4] [emoji4]

Ja akurat u dr Kunickiego a Ty? Męczą mnie kolejki, opoźnienia.... my mamy poważny czynnik męski ale zapładniają maks 6 komórek wiec ja nie mam nigdy do mrożenia ehhh. To nasze drugienpodejscie z blasta 3bb i 1bb, a jak u Ciebie, jeśli oczywiście mozesz napisać. Dla mnie tak jest przemiał okropny i po narkozie nawet szklanki wody nie dali.

Ja u Dr. Palaszewskiego, wczesniej bylam u onnego ktorego juz tam nie ma. Ogolnie kiepsko zadowolona, w sumie po tym jak stracilam w 5 tygodniu to do mnie nie zadzwonil. Sama poprosilam o telefoniczna rozmowe to inny zadzwonil w zastepstwie, a tamten do dzisiaj nie zadzwonil. Poza tym ja zadnych lekow oprocz estrofem i lutinus nie mialam, teraz lecze sie na wlasna reke i sprawdzam immunologie. Oni najlepiej chcieli do kolejnego transferu podchodzic ...
mozesz mi napisac na priv jak twoj doktor? ja mam jeszcze 4 zarodki (mialam 9 zamrozonych) i nie wiem bo chcialabym moze zmienic ale nie wiem jak to dziala. Teraz sie badam to mam czas do kolejnego transferu aby wymyslec co dalej robic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A sorki nie napisałam. My leczymy się w Gamecie w Łodzi. Latam do Warszawy a nawet czasem bezpośrednio do Łodzi :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

niestety od nas nie ma lotow do Lodzi, teraz jak lecialam na wizyte do Pasnika to zrobilam sobie dluzszy weekend i zatrzymalam sie u taty w Toruniu. Ja wybralam Wawe na leczenie bo latwiej z przylotami!

niestety od nas nie ma lotow do Lodzi, teraz jak lecialam na wizyte do Pasnika to zrobilam sobie dluzszy weekend i zatrzymalam sie u taty w Toruniu. Ja wybralam Wawe na leczenie bo latwiej z przylotami!

Aska do Kunickiego pojdz.on jwst w invicie

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry