reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A masz homo czy hetero? Wiesz... jeśli my mamy tą mutację, tzn, że przynajmniej jedno z naszych rodziców tez ją miało a my mimo to jesteśmy zdrowe pod tym względem, dawniej raczej nikt o tym nie wiedział, a już raczej na pewno nie słyszeli o metylowanych witaminach...
Obydwie wersje A i C ale w hetero. Wiec teoretycznie to ta mniej szkodliwa dla plodu opcja

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mialam poltorej tabletki od pierwszego dnia stymulacji. W sob (13dpt) zaczelam schodzic i dzis wzielam ostatnia polowke.
Masz racje, po transferze juz na nic nie mamy wplywu. Mnie tez zmylil i wprowadzil w przedwczesna radosc fakt, ze nie pojawilo sie zadne plamienie. Pewnie stad ta nadzieja na cud..

Zobaczysz jak będzie :*
Jeśli będziesz chciała się dowiedzieć, czy masz konkretne wskazanie do stosowania sterydów, to wczoraj @gosia321 wrzucała ładną listę badań, które można zrobić i jeśli coś będzie nie tak to wtedy możesz wystartować z większą dawką sterydu i stosować dłużej, możesz o tym porozmawiać ze swoim dr :) ale jeśli u Was jest duży problem w nasieniu to może trzeba będzie po prostu czekać na tego siłacza, który da radę. Dziewczynki tu zaciekle walczą i doczekują się swojego szczęścia, więc nie ma co rezygnowac z marzeń :* Trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość i miec twardy tyłeczek :)

Zobaczysz jak będzie :*
Jeśli będziesz chciała się dowiedzieć, czy masz konkretne wskazanie do stosowania sterydów, to wczoraj @gosia321 wrzucała ładną listę badań, które można zrobić i jeśli coś będzie nie tak to wtedy możesz wystartować z większą dawką sterydu i stosować dłużej, możesz o tym porozmawiać ze swoim dr :) ale jeśli u Was jest duży problem w nasieniu to może trzeba będzie po prostu czekać na tego siłacza, który da radę. Dziewczynki tu zaciekle walczą i doczekują się swojego szczęścia, więc nie ma co rezygnowac z marzeń :* Trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość i miec twardy tyłeczek :)
Racja [emoji4]
Dzieki Asia [emoji9]

Dziewczynki gratuluje dzisiejszych dobrych wiesci! Tak trzymac!
@chlopkers... no nie wrozy to nic dobrego, ale nadzieje zawsze mamy do samego konca :* poki co zycze cierpliwosci. Ty do labo caly czas jezdzisz na zeromskiego? Beda mieli nowa stala klientke ;) jak ja chodzilam to zawsze byla ta sama babka rano i po pewnym czasie juz dziwnie sie na mnie patrzyla:p
U mnie sie zapowiada baaaaardzo pracowity luty, z 5 osob do pracy zrobilo sie nas 3, nie wiadomo kiedy bedziemy mialy kogos nowego/w zastepstwie, takze tego... czytac was na pewno bede regularnie ale jesli ktoras cos by konkretnie ode mnie chciala to albo privik albo wywolywac prosze:) codziennie bede z Wami i bede kibicowac!:*
Powodzenia w pracy! [emoji4] [emoji4]

Ja akurat u dr Kunickiego a Ty? Męczą mnie kolejki, opoźnienia.... my mamy poważny czynnik męski ale zapładniają maks 6 komórek wiec ja nie mam nigdy do mrożenia ehhh. To nasze drugienpodejscie z blasta 3bb i 1bb, a jak u Ciebie, jeśli oczywiście mozesz napisać. Dla mnie tak jest przemiał okropny i po narkozie nawet szklanki wody nie dali.

Ja u Dr. Palaszewskiego, wczesniej bylam u onnego ktorego juz tam nie ma. Ogolnie kiepsko zadowolona, w sumie po tym jak stracilam w 5 tygodniu to do mnie nie zadzwonil. Sama poprosilam o telefoniczna rozmowe to inny zadzwonil w zastepstwie, a tamten do dzisiaj nie zadzwonil. Poza tym ja zadnych lekow oprocz estrofem i lutinus nie mialam, teraz lecze sie na wlasna reke i sprawdzam immunologie. Oni najlepiej chcieli do kolejnego transferu podchodzic ...
mozesz mi napisac na priv jak twoj doktor? ja mam jeszcze 4 zarodki (mialam 9 zamrozonych) i nie wiem bo chcialabym moze zmienic ale nie wiem jak to dziala. Teraz sie badam to mam czas do kolejnego transferu aby wymyslec co dalej robic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A sorki nie napisałam. My leczymy się w Gamecie w Łodzi. Latam do Warszawy a nawet czasem bezpośrednio do Łodzi :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

niestety od nas nie ma lotow do Lodzi, teraz jak lecialam na wizyte do Pasnika to zrobilam sobie dluzszy weekend i zatrzymalam sie u taty w Toruniu. Ja wybralam Wawe na leczenie bo latwiej z przylotami!

niestety od nas nie ma lotow do Lodzi, teraz jak lecialam na wizyte do Pasnika to zrobilam sobie dluzszy weekend i zatrzymalam sie u taty w Toruniu. Ja wybralam Wawe na leczenie bo latwiej z przylotami!

Aska do Kunickiego pojdz.on jwst w invicie

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry