i jak udalo sie?Wspaniale, że macie już Maleństwo . Oby i tym razem się udało. U mnie na cyklu sztucznym transfer był 19dc.
reklama
Jutro mam wizytę to spytam dzięki kochana :*Ja chodziłam do endokrynologa przed ciąża, a teraz co 6tyg i zmienia mi dawki leków tsh teraz też mi spadło a zwiększył mi dawkę eutyroxu. Także ne wiem moze gina dopytaj
Ja akurat u dr Kunickiego a Ty? Męczą mnie kolejki, opoźnienia.... my mamy poważny czynnik męski ale zapładniają maks 6 komórek wiec ja nie mam nigdy do mrożenia ehhh. To nasze drugienpodejscie z blasta 3bb i 1bb, a jak u Ciebie, jeśli oczywiście mozesz napisać. Dla mnie tak jest przemiał okropny i po narkozie nawet szklanki wody nie dali.a u kogo sie leczysz? ja tez jestem w invicta ale jakos super zadowolona tez nie jestem, nie wiem jak wyglada zabieranie mrozakow z kliniki, i tak sie zastanawiam czy moze znalezc tam lepszego lekarza ale czy tam jest taki????
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
i jak udalo sie?
Dwa pierwsze crio nieudane (pierwsze na cyklu naturalnym - transfer w 24dc, drugie na sztucznym - transfer 23 dc). Trzecie czyli transfer 19dc udane, Maleństwo rośnie w brzuszku
Oczekiwanie2017
Tydzien po transferze beta tylko 17
A ilu dniowy miałaś zarodek i kiedy dokładnie transfer?
agata2222
Początkująca w BB
Ja tez tydzień temu miałam transfer i mam dziś plamienie bety nie robiłamA ilu dniowy miałaś zarodek i kiedy dokładnie transfer?
Szczescie1986
na uwolnienie pecherzykow do punkcji@shaggy po co się stosuje ovitrelle
tamiza
Gosiu a jak to u Ciebie wcześniej wyglądało? Tzn ile się zapłodniło? ( chyba że masz wolną chwilę to napisz mi proszę jak wyglądał u Was przebieg hodowli)Piekny wynik :*
Z góry dziękuję
reklama
Szczescie1986
to masz tak jak ja tylko ze ja 10 dni po i beta 18 bylaTydzien po transferze beta tylko 17
Podziel się: