reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nie wierzę wyobraźcie sobie ze kierowniczka dała mi jeszcze w marcu na początku urlop po prostu nie wierzę taka szczęśliwa jestem chyba naprawdę zrozumiała ze jest to mega ważne dla mnie mam od 15 lutego 3 tyg ***** ale jestem mega szczęśliwa: ) normalnie jak bym w lotka wygrała naprawdę nie spodziewałam się tego ze że a te 3 Tyg

Słuchaj Paulinka , może Ona też jest na tym forum:) i stąd zmiana decyzji :)

reklama
Nowy dzień nowe pytania :)
Dziś miałam transfer, z 6 zarodków 2 transferowane reszta do mrożenia, lekarz mówił ze są te transportowane - pierwszej klasy, nie dostałam takich informacji jak Wy, możliwe ze dostanę po kontakcie mailowym bo czekają jeszcze na dwa zarodki co z nimi. Tak się zastanawiam ze skoro te dwa były dobrej jakości to czy może nie lepiej byłoby transferować jeden? Przy pierwszym razie i tutaj akurat słabym nasieniu, mam nadzieje ze u mnie nic nie wynajdą. Jak postepowalyscie po transferze? Dostałam info ze nie można pic kawy, pic dużo wody i brać leki ; acard, duphaston Luteina estrofem i medrol. Czy bralyscie coś oprócz tego?
Aa i w którym dniu badalyscie progesteron? Ja mam w 7 zbadać i się zastanawiam czy jak zrobię to w 8 to ze będzie ok

Nie stresować sie, nie dźwigać , leżeć i pachnieć :). Ja jeszcze brałam witaminy . W 7 dniu robilam progresteron.

Nie jestem bo nigdy nie miałam z tym problemu ;) i chyba nie musze być ?
Bo sama nie wiem ...
Ja chodziłam do endokrynologa przed ciąża, a teraz co 6tyg i zmienia mi dawki leków tsh teraz też mi spadło a zwiększył mi dawkę eutyroxu:szok:. Także ne wiem moze gina dopytaj ;)

witajcie mamuski dawno mnie tutaj nie bylo hehe moj synek ma juz 3 lata teraz w tym cyklu idziemy po drugie nasze szczescie !! czy ktors z was jest po crio? jak dlugo trwalo od pierwszej wizyty zanim ci podali zarodek?

witajcie mamuski dawno mnie tutaj nie bylo hehe moj synek ma juz 3 lata teraz w tym cyklu idziemy po drugie nasze szczescie !! czy ktors z was jest po crio? jak dlugo trwalo od pierwszej wizyty zanim ci podali zarodek?

Wspaniale, że macie już Maleństwo :). Oby i tym razem się udało. U mnie na cyklu sztucznym transfer był 19dc.

reklama
Do góry