reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny nie wierzę wyobraźcie sobie ze kierowniczka dała mi jeszcze w marcu na początku urlop po prostu nie wierzę taka szczęśliwa jestem chyba naprawdę zrozumiała ze jest to mega ważne dla mnie mam od 15 lutego 3 tyg ***** ale jestem mega szczęśliwa: ) normalnie jak bym w lotka wygrała naprawdę nie spodziewałam się tego ze że a te 3 Tyg

Kochane dziś zrobiłam sobie TSH dla siebie jak pamiętacie to ostatnio miałam 2.32 A dziś zrobiłam i jest 0.72 a do tego zrobiłam ft3 i ft4 i wszystko w normie . ..myslicie że to normalne, Że bez żadnych leków mi tak spadło Tsh ?

Ja TSH zawsze miałam ok. 2, ale w ciąży jak zrobilam to wyszlo coś ok. 0,5. Podobno to normalne. Lekarz ani pielęgniarki nie skonentowali, że to źle.

reklama
Do góry