Robiłam betę w pon 11 dpt - 126. Źle się czuje, boli mnie brzuch i jest mi słabo, zawroty głowy i takie tam.Witaj w klubie ja tez jestem panikar! Nie ma na to reguły! Tyle się naczytałam ,ze dziewczyny z objawami i bez i z plamieniami i bez maja pozytywne testy! Kiedy betujesz?
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Mam informację z laboratorium
Z 14 komórek tylko 6 było dobrych.
Wszystkie zapłodniły się prawidłowo więc jest nadzieja że będzie co mrozic
Kciuki dalej zaciśnięte. Czekamy ciągle na dalsze pozytywne wiadomości
hope322
Super wiadomosci, trzymam kciukiMam informację z laboratorium
Z 14 komórek tylko 6 było dobrych.
Wszystkie zapłodniły się prawidłowo więc jest nadzieja że będzie co mrozic
Oczekiwanie2017
Hejo, jestem 13 dpt. Od poniedziałku czyli 10 dpt, boli mnie brzuch i momentami robi mi się słabo. 11 dpt, bete miałam 126 ale progesteron tylko 17- trochę słabo. Dziś powtórzyła hcg, jutro wynik. Boję się tych bólów. Cały czas leżę plackiem.
Bóle brzucha mogą się pojawiać dlatego bierz nospe jeśli masz taką możliwość.
Progesteron nie jest jakiś najgorszy (ja miałam niższy i wszystko jest dobrze). Odpoczywaj i myśl pozytywnie
Hejka ja to naprawdę sierota jestem wczoraj rozpalajac w piecu popatrzylam sobie palca kciuka żywica i boli jak nie wiem co i co myje ręce albo garnki to ona znowu sie tak slimaczy ta rana czy ma którąś z Was jakiś sposób na popqtrzenie ???
Doris30:-)
Edi.......
Zaciekawiona BB
Jestem po zabiegu usunięcia polipa. Juz się dobrze czuje. Lekarz powiedział że to była maleńka zmiana. Za 3 tyg mam odebrać wyniki histopatologiczne
chlopkers
Serduszko cudownie [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]@shaggy wszystko ok dostałam znów zastrzyk I za tydzień musze jechac na kontrolę. Dzis słyszałam serduszko piękny dźwięk.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Edi.......
Zaciekawiona BB
Tribiotic mi pomógł bardzo. Pani w aptece mi poleciła. Smarować 3 razy dziennie. Jest na bazie antybiotyku a bez recepty. Zagoiło się szybciutko a już u mnie się papraloHejka ja to naprawdę sierota jestem wczoraj rozpalajac w piecu popatrzylam sobie palca kciuka żywica i boli jak nie wiem co i co myje ręce albo garnki to ona znowu sie tak slimaczy ta rana czy ma którąś z Was jakiś sposób na popqtrzenie ???
reklama
Hejo, jestem 13 dpt. Od poniedziałku czyli 10 dpt, boli mnie brzuch i momentami robi mi się słabo. 11 dpt, bete miałam 126 ale progesteron tylko 17- trochę słabo. Dziś powtórzyła hcg, jutro wynik. Boję się tych bólów. Cały czas leżę plackiem.
Bóle są normalne pod warunkiem, że to nie skurcze. Na wszelki wypadek możesz łykać nospę 3x1. Progesteron nie jest zły więc się nie martw A co do słabości...dziecko rośnie więc zabiera mamie energię. Ja czasem nogi mam jak z waty i muszę na chwilę przesiąść. Jedz magnez i odpoczywaj. Kciuki za piękny przyrost
Podziel się: