reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Widzę, ze niekompetencja klinik to nie tylko mój problem. Tez po narkozie ledwo żyłam a oni mi nawijka!!!! Jutro druga werefikacja, czyli dzis 5 dzien po podaniu blastki. Boje sie werefikacji... biust xxl... a rano bolał mnie brzuch!
Kurczę, niepowazne z ich strony. Jak można cokolwiek tłumaczyć komuś tuż po narkozie.. Dziwne strasznie

reklama
Ja jestem w invikcie w Waw i wlasnie czuje takie przemiał... ostanio nawet nie zrobili procedury na nasieniu. Lekarze non stop zajęci.

a u kogo sie leczysz? ja tez jestem w invicta ale jakos super zadowolona tez nie jestem, nie wiem jak wyglada zabieranie mrozakow z kliniki, i tak sie zastanawiam czy moze znalezc tam lepszego lekarza ale czy tam jest taki????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja z Londynu kochana albo z Birmingham. Ciężka sprawa i takie koszty ogromne dodatkowe. No ale nie mam wyjścia bo tutaj to jakoś zaufania mi brak do lekarzy.
Może w końcu się uda. W marcu minie rok jak się staram zajść w ciążę... A myślałam że tym razem przy 4 blastkach na zimowiska szybciej się uda... Ah...

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

i dokad latasz? i gdzie sie leczysz? ja mialam punkcje w 2015 roku i juz ponad dwa lata sie mecze, aczkolwiek mialam dlugie przerwy miedzy transferami, ogolnie mialam trzy i nadal czekam na cud!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane dziś zrobiłam sobie TSH dla siebie jak pamiętacie to ostatnio miałam 2.32 A dziś zrobiłam i jest 0.72 a do tego zrobiłam ft3 i ft4 i wszystko w normie . ..myslicie że to normalne, Że bez żadnych leków mi tak spadło Tsh ?

reklama
Do góry