reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

yplocka - strasznie mi przykro.....brak slow. Następnym razem sie uda. I ja cie sciskam mocno.
pepper, kamaryn - przykro mi bardzo. kurcze na takim forum to powinno byc wiecej pozytywnych wynikow a tu wiekszosc smutne wiesci.
hope - chcialabym pogratulowac ciazy ale skoro nie moge to gratuluje podejscia. Brawo za zachowanie zimnej krwi.
roxii - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Kamryn jej tak mi przykro:-:)-( ja myślałam że Ty betkę masz dopiero jutro, nie za wcześnie ją zrobiłaś??? Przytulam mocno i życze duzo siły... Kurcze ostatnio cos duzo złych wieści i jak tu być pozytywnie nastawionym, jutro moja kolej, az mnie skręca w środku:baffled:

Yplocka - współczuję. A już miałaś taką fajną betę. Ściskam... no i trzymaj się dziewczyno. Następnym razem będzie dobrze.

Aniulciaaa69 - a tak wysoką [SUB]prolaktynę [/SUB]miałaś na czczo? Czy po jedzeniu? Bo z tego co wiem to na czczo norma jest 28 czy jakoś w tych okolicach. Ostatnio często mi zlecano badanie różnych hormonów więc jestem na bieżąco. A nadmiar prolaktyny może być spowodowany chorobą Hiperprolaktynemią, która właśnie między innym powoduje problemy z zajściem w ciążę. Jakbyś chciała poczytać coś o tym to proszę http://www.endokrynologia.net/content/prolaktyna-hiperprolaktynemia W każdym wypadku nadmiar trzeba leczyć. Ja mam ciutek ponad 30, ale lekarz mój stwierdził, że przy stresującym trybie życia w dzisiejszych czasach normy nie odpowiadają naszemu trybowi życia i jego zdaniem to powinno być około 40 nawet norma ( bo stres ma wpływ na podwyższenie prolaktyny w organiźmie).

Kamryn , Pepper - bardzo mi przykro, że tak się stał. Ale nie traćcie nadziei. Wszystko jeszcze przed Wami.

Roxii - musi być dobrze. I trzymam za to kciuki mocno, żeby było :tak: &&&&&&&&

Hope - super Cię znowu widzieć tutaj. Mam nadzieję, że Twoje samopoczucie już się poprawiło. Następnym razem będzie dobrze jak się zdecydujesz. Zobaczysz. A propo jakąś specjalną dietę stosowałaś wtedy jak Ci się udało?

pepper - tak mi przykro. mi w OFU kazali czekac 2 pelne cykle (3@) zanim moglam przystapic do crio. Na pocieszeni moge Ci tylko napisac ze OFU zamraza tylko najlepszej jakosci zarodeczki.
Roxi wiem jakie to straszne uczucie w szczeglnoci ze ostatni mamy zbyt duzo smutnych wiesci na forum, no ale ktos w koncu musi przelamac ta zla passe-czekam na dobre wiesci jutro:-) Zaloguje sie juz od samego rana i bede zagladac czekajac na wynik
Kamryn ciebie tez tule mocno
yaplocka w Twoja historie ciezko uwierzyc - tak mocno trzymalan kciuki za Twojego babelka. Serce peka na pol jak sie czyta o tych utraconych marzeniach. Nie poddawaj sie. Przynajmniej wiesz ze zarodeczki zagnierzaja sie sie! Nastepnym razem uda sie.
Marcikuk, Gienek -dobrze ze znami jestescie - bo to bardzo budujace miec gdzies blisko swadectwo tego ze moze sie jednak udac. Milo ze nas wspieracie. ja pamietam wasze testowanie jakby bylo to 2 dni temu (wtedy stawialam pierwsze kroki na forum) a tu juz prosze maluszki w brzuszkach szaleja.

yplocka- rany,ale się porobiło,ja mocno wierzyłam,że wszystko skończy się pomyślnie :-( z dwojga złego dla Ciebie lepiej kochana,że ciąża ulokowała się w szyjce a nie gdzieś w jajowodzie,bo wtedy groziłaby Ci operacja,tak jak miały tutaj niektóre dziewczyny. Trzymaj się i bądź silna, beta ładnie rosła więc następnym razem musi być dobrze!!!
Roxi- za jutrzejsze testowanie mooocno trzymam kciuki, postaraj się zasnąć,my tu wszystkie przesyłamy Ci pozytywne myśli!!!
Hope- w Twoim przypadku również bardzo jest mi smutno i przykro, dzielna i silna z Ciebie babeczka, gratuluję postawy jesteś SUPER!!!
madzialenak- o yeah już niedługo zaczynasz, cudownie:-)
memories- cześć, świetnie,że znowu tutaj się udzielasz i że jesteś gotowa podjąć nowe wyzwanie.
Kamryn oraz Pepper- te poniedziałkowe wieści są jakieś dobijające, nie tak miało być...trzymajcie się dziewczyny i nie poddawajcie. W końcu każdej z nas się uda.
elala- oczywiście,że tu jesteśmy i będziemy was wspierać. Do każdej z Was podchodzę bardzo emocjonalnie i będę Was wspierać i kibicować. Moja droga też nie była łatwa, w sumie nadal jest jakaś niepewność i strach a najgorzej jak oglądam jakieś programy o tym,że ciąża przebiega dobrze a potem rodzą się chore dzieci:-(

gieniek na litosc Boska nie ogladaj takich programow. Prosze uwierz bedze dobrze. bedziesz miala piekne zdrowe i madre dzieciatka.

Hej Dziewczyny

Oj smutno sie zrobilo na forum :-( Kamryn, tule mocno ale nie zrobilas przypadkiem za wczesnie testu?

Roxii, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Siedze rownie niezcierpliwie co elala oczekujac II

Podpisuje sie pod slowmi elala. Dziewczyny ktore zaciazyly i sa caly czas z nami sa wspaniale. To w nich tkwi nasza nadzieja,ze nam tez kiedys sie uda.Wkoncu sa pieknym przykladem na to,ze wato przebrnac przez te czesto dluga i kreta droge. :-)

yplocka1 - po cichu trzymałam kciuki zeby Tobie się udało, tymbardziej ze leczę sie też u dr Szczypt.

Coraz bardziej zastanawiam sie nad zmianą kliniki, ale póki co mamy jeszcze 2 mrozaczki wiec bedziemy próbowacw tym cyklu, jesli wszystko będzie okey.

Pozdrawiam wszystkie walczące i tym którym się udało zobaczyc II kreseczki:) Miłego dzionka:)

reklama
hej wszystkim i jeszcze raz dzieki za kolejne mile slowa, tutaj czy sie uda czy nie to zawsze mozna na was liczyc, to jest sila tego forum i moze dlatego jest mi latwiej zniesc niepowodzenie

roxii trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziewczyny z trojmiasta ponawiam pomysl spotkania okolo polowy wrzesnia :), plan mam napiety ale czas na kawe sie znajdzie, tylko lepiej to obgadac wczesniej bo spontany to mi raczej nie wychodza-zapraszam na priva :)

milego dnia wszystkim i bede zagladac od czasu do czasu-przywiazalam sie do was oczywiscie no i chce byc swiadkiem jak wszystkie zaciaza no a nasze ciezarowy sie rozpakuja :)

Do góry