reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Taka jestem zła że zasnąć nie mogę wiecie co mi powiedziała że się umordowala nad grafikiem i nie ma narazie na niego siły rozumiecie ***** i co ja mam zrobić? Czy zawsze jeśli jedno idzie dobrze to następne musi sie pierdolic ?

reklama
Dziewczyny jutro wracam do roboty... Z jednej strony się cieszę, bo dzisiejszy dzień w domu to masakra, snuję się jak cma o domu... A z drugiej strony mam wqrwa jak nie wiem.... Te ciule nie raczyli zadzwonić, że po niedzielnej becie 1447 w poniedziałek było już tylko 390... Nie pisałam o tym ale dzwoniłam w środę do kliniki żeby sie w końcu dowiedzieć jaki był ten nieszczęsny wynik to mi powiedzieli, że nie mogą takich info przez tel udzielać... A jak dzisiaj zadzwoniłam z nerwem to od razu się dowiedziałam... Jakoś dzisiaj juz mogli powiedzieć... Co za ch.je:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kasę to wiedzą jak brać ale żeby inf podać i zadzwonić to bys juz tych leków nie brała bez sensu to juz ***** nie laska Boże co za ludzie

Taka jestem zła że zasnąć nie mogę wiecie co mi powiedziała że się umordowala nad grafikiem i nie ma narazie na niego siły rozumiecie ***** i co ja mam zrobić? Czy zawsze jeśli jedno idzie dobrze to następne musi sie pierdolic ?
Trochę ja rozumiem .. Ja jestem tylko asystentem w swojej pracy ale jak nam wszedł nowy system i się na nim uczyłam grafiku i musiałam ułożyć tylko na 2tygodnie A później nagle ktoś chciał wolne i to i tamto to czasem naprawdę człowiek nie ma siły..
Wiesz jest kierownikiem i dużo rzeczy rozumie ale nie wszystko musi rozumieć chociaż z tego co pisałaś to fajnie wam się rozmawiało ? Ja mam super kierowniczke ale jak czasem widziałam jak musi przeze mnie zmi3niac grafik to trochę mi było głupio..
Wiesz zmiana w grafiku to trochę nerwowe ale myślę , Że się dogadacie jak tak przyjęła wiadomość od Ciebie i nie owijalas w bawełnę A teraz nie ma co się denerwować ;)

Dziewczyny mam dwa opakowania Lutinusa z ważnością do 12.2018. Mi się nie przydadzą a mogę komuś odstąpić tylko za koszt przesyłki (z zagranicy czyli troszkę drożej, około 50 zł). Do tego Puregon 300 z datą 06.2019. Jeżeli nie Wam to może komuś znajomemu.
Kochana jesli nikt nie jest zainteresowany to ja z checia przygarne ;) mowie o Luteinusie

Dziewczyny jutro wracam do roboty... Z jednej strony się cieszę, bo dzisiejszy dzień w domu to masakra, snuję się jak cma o domu... A z drugiej strony mam wqrwa jak nie wiem.... Te ciule nie raczyli zadzwonić, że po niedzielnej becie 1447 w poniedziałek było już tylko 390... Nie pisałam o tym ale dzwoniłam w środę do kliniki żeby sie w końcu dowiedzieć jaki był ten nieszczęsny wynik to mi powiedzieli, że nie mogą takich info przez tel udzielać... A jak dzisiaj zadzwoniłam z nerwem to od razu się dowiedziałam... Jakoś dzisiaj juz mogli powiedzieć... Co za ch.je:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja pier..dole ... co za człeki :angry:
Fajnie kochana, Że wracasz do pracy :* A kiedy jeszcze będziesz badala bete?
Eh...

reklama
:crazy:no to słabo!!Asia, mi tak po głowie się kołacze...że tylko jak zmienisz klinikę to się uda:p

Do góry