agata2222
Początkująca w BB
Kurde dopiero kilka dni nerw mnie bierze ;(Super!to 3mam kciuki za betę do nieba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde dopiero kilka dni nerw mnie bierze ;(Super!to 3mam kciuki za betę do nieba
Dokładnie...mnie też w mojej robocie trzyma nadzieja na ciążę, niezłe zarobki, umowa na czas nieokreślonym blablabla... jesteś tylko cyferką w pracy. Dopóki jesteś na każde zawołanie to jest dobrze, ale jak zaczynasz oczekiwać czegoś co Ci się należy to zaczynają się schody, fochy i wypominki...brrrrPrzynajmniej jedna mnie rozumie no taka wkurwiona jestem łaskę mi robi aby tydzień później urlop wydać no ludzie przecież to moj urlop zaległy przecież ja nie proszę o pożyczkę czy ***** 2 miesiące wolnego naprawdę wkurwie się jeśli nie nie da od 19 albo tydzień dłużej to wezmę l4 i po sprawie jak się jest chorym albo coś to się bierze l4 a ja chce na rękę jej pójść i na swoim urlopie podejść do transferu no ale jeśli nikt o dzieciak nie myśli i boją w obłokach albo jeśli ktos je na i nie wie jaką ciężka walkę musimy przechodzić aby miec upragnione szczęście przy sobie to co ja oczekuje że mnie ktos zrozumie jestem tam tylko numerkiem sap bo wszędzie jak coś załatwić chce to tylko Nr sap podaję nic więcej ręce mi opadają już dawno bym zmieniła Ta tą robotę ale zawsze a moze zajde a bo umowa na czas nieokreślony a bo nie sa złe zarobki i cały czas coś
No tak jest a jak chce sie urlop w wakacje to już trzeba chodzić z 2 miesiące wcześniej i prosić aby dali aby nie zapomnieli a oni w każdej chwili mogą sobie go cofnąć po prostu chore ;( ojjj niech ja jutro trafię na ta główną sklepu to jej sie zapytam czy jest możliwość 3 tyg urlopu zobaczymy co powieDokładnie...mnie też w mojej robocie trzyma nadzieja na ciążę, niezłe zarobki, umowa na czas nieokreślonym blablabla... jesteś tylko cyferką w pracy. Dopóki jesteś na każde zawołanie to jest dobrze, ale jak zaczynasz oczekiwać czegoś co Ci się należy to zaczynają się schody, fochy i wypominki...brrrr
U mnie jest podobnie niestety...Przynajmniej jedna mnie rozumie no taka wkurwiona jestem łaskę mi robi aby tydzień później urlop wydać no ludzie przecież to moj urlop zaległy przecież ja nie proszę o pożyczkę czy ***** 2 miesiące wolnego naprawdę wkurwie się jeśli nie nie da od 19 albo tydzień dłużej to wezmę l4 i po sprawie jak się jest chorym albo coś to się bierze l4 a ja chce na rękę jej pójść i na swoim urlopie podejść do transferu no ale jeśli nikt o dzieciak nie myśli i boją w obłokach albo jeśli ktos je na i nie wie jaką ciężka walkę musimy przechodzić aby miec upragnione szczęście przy sobie to co ja oczekuje że mnie ktos zrozumie jestem tam tylko numerkiem sap bo wszędzie jak coś załatwić chce to tylko Nr sap podaję nic więcej ręce mi opadają już dawno bym zmieniła Ta tą robotę ale zawsze a moze zajde a bo umowa na czas nieokreślony a bo nie sa złe zarobki i cały czas coś
HejPowiem Ci ze szkoda słów w dupie to mam czy mnie zwolnią czy nie już mam tak na nich wywalone że głowa mala albo rozmawialam z kierowniczka rejonu o przeniesienie na mniejszy sklep bo mam problemu z kręgosłupem to co mi powiedziała przecież Lekarz wypisal Pani zgodę więc moze pani pracować a jeśli będą bolały pójdzie pani na l4 rozumiesz jakie podejście mi ręce juz tam opadają ciężko z nimi sie dogadać co mnie to obchodzi ze inni też maja zaległy urlop jeśli ja chce swój wykorzystać a ktos mi go nie chce da kiedy ja to potrzebuje tylko mam brać wtedy kiedy im jest wygodnie no ludzie !!! Nie moge zasnąć a mam na 6:15 do pracy a ta niby milutka jak nie ma z kim do pracy jechać to dzwoni albo jak coś chce aby przyjść do pracy a jak ja coś chce to ona ma problem z zrobieniem grafiku masakra ja wiem ze moze marudzę ale wkurwia mnie to należy mi sie jak krowie siano ten urlop czy wy Wy też macie takie problemu z wzięciem urlopu???
jak tylko odbiore mojego ostatniego biedaczka od nich...no to słabo!!Asia, mi tak po głowie się kołacze...że tylko jak zmienisz klinikę to się uda
A moj lekarz powiedział żeby zrobić po 2 tyg betę i jaki powinien być wynikKochana u mnie teraz tez bylo slabo, 8dpt mialam bete 16, w 10 dpt bylo 38 i tak sie slimaczylo ale w koncu sie rozkrecilo i przez chwile bylo dobrze. Chociaz te testy byly dosc wyrazne wiec moze ta beta juz niestety spadac. To tez musisz wziac pod uwage. Ale dopoki nie powtorzysz, nie bedziesz miec pewnosci. Teraz cie czeka 2 dlugie dni. zycze sily i cierpliwosci:* na ta chwile zrobilas wszystko co moglas, teraz na nic nie masz juz wplywu.
Zeby zapobiec ewentualnym skurczom macicy, zeby nie wydalila zarodkaMam pytanie odnośnie tego leku, na jakiej podstawie został zalecony u Ciebie?
Dziewczyny jutro wracam do roboty... Z jednej strony się cieszę, bo dzisiejszy dzień w domu to masakra, snuję się jak cma o domu... A z drugiej strony mam wqrwa jak nie wiem.... Te ciule nie raczyli zadzwonić, że po niedzielnej becie 1447 w poniedziałek było już tylko 390... Nie pisałam o tym ale dzwoniłam w środę do kliniki żeby sie w końcu dowiedzieć jaki był ten nieszczęsny wynik to mi powiedzieli, że nie mogą takich info przez tel udzielać... A jak dzisiaj zadzwoniłam z nerwem to od razu się dowiedziałam... Jakoś dzisiaj juz mogli powiedzieć... Co za ch.je
Co to za szczepionkiW Lodzi jedna szczepionka 700zl, z reguly szczepi sie 3x i jak uda sie zajsc to w 5-6tc jest jeszcze jedno doszczepianie