reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki Asia, Ty jak zawsze jestes niezastapiona [emoji4] [emoji9]
Kurcze dziewczyny, nie dosc ze rano obudzil mnie bol brzucha, to jeszcze mialam dzis akcje pod blokiem [emoji53] Idac do apteki zauwazylam ze w parkingowej zatoczce wokol mojego auta stoi kilka robotnikow, plus dwoch policjantow. Zanim do nich podeszlam cisnienie juz chyba mialam 200/200. Kazali mi sie wylegitymowac. Okazalo sie ze jakas rura pod chodnikiem pekla i hydraulicy szukali wlasciciela pojazdu, wiec zamiast podpytac mieszkancow czyje to auto, od razu wezwali gliniarzy[emoji52] No a mi z nerwow zrobilo sie slabo, skurcze w dole brzucha, posadzili mnie w radiowozie, chcieli wzywac pogotowie bo podobno bylam taka blada, nie dalam rady samodzielnie przeparkowac auta, musial mi to ogarnac policjant.. A jakby tego bylo malo, M po powrocie z pracy mnie opierdzielil, ze niepotrzebnie sie denerwuje, panikuje i narazam przez to swoje zdrowie. Cholera jakbym to robila celowo..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w 7dpt sie przewróciłam na plaży:unsure: a byłam już w ciąży. Także co ma być to będzie, a niektorych rzeczg nie jesteś w stanie uniknąć.

reklama
Hej Dziewczyny,
dzisiaj poszłam do gina, bo dalej mnie piecze - ale na zewnątrz nic nie widać (gin w klinice nic nie widziała ani nie zaleciła) i okazało się, że grzybica, wszystko w środku czerwone ale nie mam żadnych upławów, nalotów ani nic. Już zaaplikowałam sobie globulki.
Gin zrobił mi usg z ciekawości, wszystko rzekomo ładnie wygląda. Cały jest zajarany moim podejściem do in vitro i trzyma kciuki. ;)

Hej Dziewczyny,
dzisiaj poszłam do gina, bo dalej mnie piecze - ale na zewnątrz nic nie widać (gin w klinice nic nie widziała ani nie zaleciła) i okazało się, że grzybica, wszystko w środku czerwone ale nie mam żadnych upławów, nalotów ani nic. Już zaaplikowałam sobie globulki.
Gin zrobił mi usg z ciekawości, wszystko rzekomo ładnie wygląda. Cały jest zajarany moim podejściem do in vitro i trzyma kciuki. ;)
Globulki powinny szybko zadziałać. Trzymaj sie

reklama
Dziewczyny jutro wracam do roboty... Z jednej strony się cieszę, bo dzisiejszy dzień w domu to masakra, snuję się jak cma o domu... A z drugiej strony mam wqrwa jak nie wiem.... Te ciule nie raczyli zadzwonić, że po niedzielnej becie 1447 w poniedziałek było już tylko 390... Nie pisałam o tym ale dzwoniłam w środę do kliniki żeby sie w końcu dowiedzieć jaki był ten nieszczęsny wynik to mi powiedzieli, że nie mogą takich info przez tel udzielać... A jak dzisiaj zadzwoniłam z nerwem to od razu się dowiedziałam... Jakoś dzisiaj juz mogli powiedzieć... Co za ch.je:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry