Edi.......
Zaciekawiona BB
Nikt o tym nic nie mówił. Ale jeżeli nie uda się za drugim razem to pewnie pójdziemy w genetykeEdi a genetyki wam nie kazala badac ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nikt o tym nic nie mówił. Ale jeżeli nie uda się za drugim razem to pewnie pójdziemy w genetykeEdi a genetyki wam nie kazala badac ?
400 zł??!! OMATKOBOSKO!!!Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa. Czy orientujecie sie gdzie mozna kupic (najlepiej w rozsadnych cenach) Lutinus i Fraxiparine? Zawsze zalatwialam to w aptece przy Novum w Warszawie. Dopiero 8 lutego mam wizyte pecherzykowa. a w ten czwartek koncza mi sie leki. Bede miec nowa recepte od swojego lekarza. Podeszlam do apteki kolo siebie i babka mowi ze musieliby mi zamowic Lutinusa ale ze wzgl na transport nie hurtowej ilosci za opakowanie zaplace niecale 400zl. Wydaje mi sie to troche duzo
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A betę tak z ciekawości robiłaś? Bo czasami się zdarza, że dokładnie nie oczyszcza macicy i może stąd problem. Ja po lyzeczkowaniu (2,5 roku temu) nie miałam żadnych dodatkowych krwawien, itp.więc wydaje mi się to trochę dziwne. Na kolejną @ chyba też u Ciebie za wcześnie.
A co to jest kd? Przepraszam ale nie zawsze orientuje się w tych skrótach?problem jest z komórką jajową? a kd nie sugerowali?
A co to jest kd? Przepraszam ale nie zawsze orientuje się w tych skrótach?
Trochę mi się nie podoba, że masz nadal łykać tabletki poronne po łyżeczkowaniu, pierwszy raz słyszę o takim schemacie postępowania.
Myślę, że warto skonsultować się z innym, dobrym lekarzem lub podjechać na IP szpitala ginekologiczno-położniczego.
Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa. Czy orientujecie sie gdzie mozna kupic (najlepiej w rozsadnych cenach) Lutinus i Fraxiparine? Zawsze zalatwialam to w aptece przy Novum w Warszawie. Dopiero 8 lutego mam wizyte pecherzykowa. a w ten czwartek koncza mi sie leki. Bede miec nowa recepte od swojego lekarza. Podeszlam do apteki kolo siebie i babka mowi ze musieliby mi zamowic Lutinusa ale ze wzgl na transport nie hurtowej ilosci za opakowanie zaplace niecale 400zl. Wydaje mi sie to troche duzo
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli coś zostało to będzie widoczne na USG i wtedy nie można tego lekceważyć, bo może dojść do infekcji wewnątrzmacicznej.
Jutro lub pojutrze idę do lekarza i na bete. Do mnie nie przemawia branie tych proszków po lyzeczkowaniu, zwłaszcza jesli marnie na mnie działały juz przed. Poza tym ze było mi po nich pieruńsko niedobrze, moze dlatego ze to na wrzody żołądka jest. Wiec plan jest taki ze, tak jak radzisz, skonsultuje to z kimś innym. I zrobię bete zeby zobaczyć ile wskaze. Myślicie ze jesli jutro pójdę do innego gina to bedzie mi mogła - od zabiegu dzis mija tydzień - zrobic USG i zobaczyć czy tam w środku jest ok?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I tego sie wlasnie boje. Ze tam ciagle cos jest i narobi mi to jeszcze większego problemu...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom