reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje @Oczekiwanie2017 za informacje :) póki co skurczów nie ma, ból na okres czasem tak ćmi ale czasem jak złapie to po prostu boli.. w domu mam nospe max - po pol tabletki w razie silniejszego bólu mogę łykać?:) Ja z obliczeń weszłam w 6 tydzień ale jedna z aplikacji mówi ze jestem jeszcze w piątym... Hmm to w tym okresie 5-6 tydzień normalne? Chce żebyś miała racje! ;)

Tak, w 5-6 tygodniu takie bóle są normalne. Nospe max też możesz całą wziąć. Ja na początku taka brałam a potem kupiłam zwykłą i do tej pory w razie czego mam zawsze w torebce. Nie używam już, ale mieć muszę :). Aplikacje różnie pokazuja czas trwania ciąży, niektóre skończone tygodnie a niektóre trwające stąd ta rozbieżność. Dobrze będzie :).

reklama
Kochana u mnie teraz tez bylo slabo, 8dpt mialam bete 16, w 10 dpt bylo 38 i tak sie slimaczylo ale w koncu sie rozkrecilo i przez chwile bylo dobrze. Chociaz te testy byly dosc wyrazne wiec moze ta beta juz niestety spadac. To tez musisz wziac pod uwage. Ale dopoki nie powtorzysz, nie bedziesz miec pewnosci. Teraz cie czeka 2 dlugie dni. zycze sily i cierpliwosci:* na ta chwile zrobilas wszystko co moglas, teraz na nic nie masz juz wplywu.
Asia może zrób jeszcze raz ta bete może się pomylili w laboratorium

Możliwe jest że przez ten wynik nie utrzymuje zarodków po transerach?
Teoretycznie moze tak byc, ale nie wiadomo czy u ciebie zarodki w ogole podejmuja jakies dzialanie, czy sie probuja zagniezdzic, bo bete mialas zawsze ujemna... te allo mlr rosnie w ciazy, a jesli nigdy nie bylas to moze byc nawet 0 i tez to nie jest zly wynik... z testu cytotoksycznego wychodzi ze maz moze byc dawca do szczepionek a twoj organizm teoretycznie nie widzi jego genow jako obcych, wiec tu +

Teoretycznie moze tak byc, ale nie wiadomo czy u ciebie zarodki w ogole podejmuja jakies dzialanie, czy sie probuja zagniezdzic, bo bete mialas zawsze ujemna... te allo mlr rosnie w ciazy, a jesli nigdy nie bylas to moze byc nawet 0 i tez to nie jest zly wynik... z testu cytotoksycznego wychodzi ze maz moze byc dawca do szczepionek a twoj organizm teoretycznie nie widzi jego genow jako obcych, wiec tu +
Dziękuję kochana czekam jeszcze na inne wyniki.

To straszne przez co musisz przechodzić. Może skonsultuj to z dr która robiła zabieg. Mnie po łyżeczkowaniu brzuch trochę pobolewał, ale krwawienia nie miałam.
Trzymaj się.

Dzięki kochana! U mnie i to czekanie na poronienie, i wywoływanie go Arth****, i potem czekanie na doczyszczanie, i robienie łyżeczkowania to jedna i ta sama pani dr. I to ta sama każe mi brać dalej środek poronny... Ja wiem ze lekarzom trzeba ufać, ale ja nie widzę sensu by sie dalej faszerować środkiem na reumatyzm i wrzody, bo boje sie ze rozwali mi to przy okazji organizm... Chyba pójdę w opcje: „bedzie co ma byc”. Nic nie biorę. Ale z dusza na ramieniu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry