reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tutaj może będzie wyraźniej widac! Lecę po kolejny test bo zaraz aptekę mi zamknął! A czy jest jakiś test bardziej dokładniejszy żeby moc sprawdzić ciaze??

Załączniki

• BA8DFC40-9D65-4A0F-B6BF-84CD01076AF3.jpeg
    BA8DFC40-9D65-4A0F-B6BF-84CD01076AF3.jpeg
    495,8 KB · Wyświetleń: 131
Chu.owo ale stabilnie... glowa peka od placzu...
Co do walki i rekordow juz tu ostatnio byl temat poruszany. Wy za granica przynajmniej macie to refundowane a w pl to dodatkowe obciazenie na psychike... u mnie walka trwa 7,5 roku a w przeciagu ostatnich 2 lat poszlo prawie 70tys... i skad wziac na kolejna probe... kredyt goni kredyt... zaraz bede musiala sprzedac mieszkanie bo nie bede miala na splate hipoteki, nie mowiac o reszcie...
Kochana a może czas spróbować wyjechali np tam gdzie jest refundacja! U mnie jest 6 razy refundacja liczona od punkcji

reklama
Moje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Pojechalam wieczorem na bete bo cos mi jednak nie dawalo spokoju... wynik... 55
Boze dlaczego znowu dales nadzieje i tak szybko odebrales...
Nie chce mi sie zyc

Przykro mi. Naprawdę przykro. Odpoczywaj, nabieraj sił na kolejną walkę. Może z mężem w jakiś weekend zmieńcie otoczenie... Nie wiem.

Do góry