chlopkers
Fanka BB :)
W Szpitalu Uniwersyteckim na Wielickiej pracuje dr n med Magdalena Janeczko, genetyk kliniczny, zajmuje sie rowniez bezplodnoscia. Bylismy u niej na jednej wizycie prywatnej w Macierzynstwie. Wyjasnila nam dokladnie co mamy zrobic zeby dostac sie do niej na nfz, majac dopisek na skierowaniu pilne czekalismy maks do dwoch miesiecy na pierwsza wizyte. Ale jak juz sie doczekalismy zrobila mojemu M pelen pakiet badan genetycznych na nfz, ze wzgledu na przeszlosc onkologiczna. Ja za swoj kariotyp placilam poniewaz nie widziala u mnie podstaw do zrobienia go, a musialam to zrobic, bo w naszej klinice jest to badanie wymagane przed ivf. Pisze o niej dlatego ze jako pierwszy lekarz przeczytala dokladnie dokumentacje onkologiczna M, bardzo sie zaangazwala w diagnostyke. Asia, moze sprobujcie uderzyc do niej. Jedna wizyta prywatna Was nie zrujnuje, a babka moze Wami pokierowac od strony genetycznej. Przy nawracajacych poronieniach sprawdza sie genetyke..Asia, wydaje mi się, że annmarie rozsądnie Ci radziła (genetyka, kariotypy)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom