reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

u mnie to już 3 raz... pierwsze podejście, max pięknych zarodków z każdego ciąża i ... koniec
chce umrzeć

Dżoasia nie mów tak. Wiem że Ci cholernie ciężko, Wam ciężko, ale nie możecie się poddać. Chocolateri szła równie wyboistą drogą i dopięła swego. Wam też się uda. Wypłacz swoje, odetchnij, nabierz nowych sił i wracaj. Tule mocno.

reklama
dziś 24dpt. W zeszłą niedziele rano beta 1447, potem krwotok, w poniedziałek mieli dzwonić dodatkowo z kliniki z wynikami, nie dzwonili, juz wiem dlaczego... zastanawia mnie tylko ten biedny pęcherzyk, ktory był jeszcze widoczny :(

Dziękuje dziewczyny za Wasze dobre słowo.

Boże co ja mam teraz zrobić ;(
Dalej walczy!ale skąd wziąść siły?....nie wiem....

Dżoasia nie mów tak. Wiem że Ci cholernie ciężko, Wam ciężko, ale nie możecie się poddać. Chocolateri szła równie wyboistą drogą i dopięła swego. Wam też się uda. Wypłacz swoje, odetchnij, nabierz nowych sił i wracaj. Tule mocno.
tylko co ja mam teraz zrobić? miałam tyle leków że ja nie wiem co jeszcze może mi pomóc

dziś 24dpt. W zeszłą niedziele rano beta 1447, potem krwotok, w poniedziałek mieli dzwonić dodatkowo z kliniki z wynikami, nie dzwonili, juz wiem dlaczego... zastanawia mnie tylko ten biedny pęcherzyk, ktory był jeszcze widoczny :(

Wyplakac swoje i walczyc dalej. Chociaz to tak cholernie ciezkie.
Moze jednak te szczepienia? Czy co tam Pasnik zalecal.

Weźcie się za genetykę. Badanie zarodka albo chociaż kariotypy.

Wyplakac swoje i walczyc dalej. Chociaz to tak cholernie ciezkie.
Moze jednak te szczepienia? Czy co tam Pasnik zalecal.
szczerze nie wierzę już w nic
siedzę na wątku o poronieniach, dziewczyny są qrwa po 10 szczepionkach od męża i pullowanych i ch.ja dalej ronią 5, 6 ciążę...

reklama

No to nie ma co chyba już dumać! Jak tak beta spadła! Matko boska nawet nie wiem co ci napisac! Tak bardzo chcemy zostać matkami ,a Bóg nam tego nie daje! Daje dla tych co tych dzieci nie chcą! A może powinnaś zmienić leki bo tak jak beta rośnie i w pewnym momencie spada może coś jest na przytrzymanie tego!!?? Nie wiem ,ale widzisz sama każda chce coś doradzić ale każda z nas siedzi w tym samym bagnie! Ja tez samanie wiem co jest zw mna nie tak skoro 5 razy i nie udane!? Dałaś z siebie wszystko uważałaś i dbałas! Moja znajoma straciła dzidzie w 3 mc i moze to i lepiej jak teraz to się stało niż potem !Wiem ze żaden moment nie jest dobry !popłacz se masz prawo na to tylko pamiętaj tez ze to ty mi dupę podniosłam do walki i podejścia kolejnego do transferu!

Do góry