Strasznie mi przykroMoje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Pojechalam wieczorem na bete bo cos mi jednak nie dawalo spokoju... wynik... 55
Boze dlaczego znowu dales nadzieje i tak szybko odebrales...
Nie chce mi sie zyc
reklama
encka86
Fanka BB :)
Czytam i wyje ;-(Moje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Nie chce mi sie zyc
Boże dlaczego jestes taki niesprawiedliwy?!!!!!!!! ;-(
Żadne słowa nie są w stanie teraz Cie pocieszyć... wiem coś o tym.
Trzymaj sie kochana. Musisz być silna...
Tule mocno
Szczescie1986
Człowiek najpierw czeka na ta datę żeby zacząć kuracje, potem stres bo ile to komórek potem jakie zarodki i ile!? Jest transfer! Leżymy i dbamy! Stres niesamowity od początku! Wiadomość ,ze się udało! Człowiek cieszy się,aż w pewnym momencie Bóg nam to szczęście zabiera! Czy nie sądzicie,ze to jest strasznie niesprawiedliwe?! Ile my musimy się wycierpieć?! Wszystkie jedziemy na tym samym wózku!!!ten czas wszystkich nas dobije!!
Moje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Nie chce mi sie zyc
Nieee...tylko nie to
Dzoasia tak bardzo mi przykro ...
Raspberry88
O Boże... Strasznie mi przykro [emoji20] Nic więcej nie potrafię powiedzieć, niestety życie jest niesprawiedliwe..Moje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Nie chce mi sie zyc
dżoasia
u mnie to już 3 raz... pierwsze podejście, max pięknych zarodków z każdego ciąża i ... koniecCzłowiek najpierw czeka na ta datę żeby zacząć kuracje, potem stres bo ile to komórek potem jakie zarodki i ile!? Jest transfer! Leżymy i dbamy! Stres niesamowity od początku! Wiadomość ,ze się udało! Człowiek cieszy się,aż w pewnym momencie Bóg nam to szczęście zabiera! Czy nie sądzicie,ze to jest strasznie niesprawiedliwe?! Ile my musimy się wycierpieć?! Wszystkie jedziemy na tym samym wózku!!!ten czas wszystkich nas dobije!!
chce umrzeć
Szczescie1986
Kochana ale czy to już potwierdzone ! Może weź zrób jeszcze ta betę! Od czego to tak się dzieje???u mnie to już 3 raz... pierwsze podejście, max pięknych zarodków z każdego ciąża i ... koniec
chce umrzeć
tamiza
Nosz kur**!u mnie to już 3 raz... pierwsze podejście, max pięknych zarodków z każdego ciąża i ... koniec
chce umrzeć
Strasznie Ci współczuję... Tule mocno!
dżoasia
dziś 24dpt. W zeszłą niedziele rano beta 1447, potem krwotok, w poniedziałek mieli dzwonić dodatkowo z kliniki z wynikami, nie dzwonili, juz wiem dlaczego... zastanawia mnie tylko ten biedny pęcherzyk, ktory był jeszcze widocznyKochana ale czy to już potwierdzone ! Może weź zrób jeszcze ta betę! Od czego to tak się dzieje???
Dziękuje dziewczyny za Wasze dobre słowo.
Boże co ja mam teraz zrobić ;(
reklama
Qrwa!!!co jest!serce pękau mnie to już 3 raz... pierwsze podejście, max pięknych zarodków z każdego ciąża i ... koniec
chce umrzeć
Podziel się: