Trzymam kciuki z całych silDziewczyny dziś kupiłam test!! Jutro powinnam już chyba mieć wynik! Dokładnie tydzień temu miałam transfer 5 dniowy dwóch zarodków! Jak narazie żadnych objawów! Wcześniej wrażenie na miesiączkę teraz nic! Jak ja się podniosę jak pokarze jedna krechę?!!!
reklama
meg86
Fanka BB :)
Ja prolutex brałam tylko przez tydzień tylko dlatego że krwawilam. Później duphaston i luteina ale u mnie byl szpital i musiałam długo brać progesteron więc tym się nie ma co sugerowaćLekarz zalecił ze mam jeść po pol do 09.02. Tego dnia mam wizytę i tego dnia kończę estrofem. Pewnie na wizycie powie co dalej... teraz u mnie lekarz powiedział ze 5 tydzień ale z obliczeń 4t5d, wiec około 7 tyg podejmie lekarz decyzje czy jeść dalej. A byłaś długo na prolutex? Mi zostało 5 zastrzyków plus 3x1 luteina.
Mnie lekarz dziś uspokajał że plamienia zdarzają się bardzo często i nie oznaczają one nic złego - więc przekazuje i uspokajam. Choć doskonale rozumiał że co się zestresujemy to niestety nasze ...a no faktycznie ja też dzisiaj od rana plamie, ale staram się być spokojna, szczególnie że to tylko trochę i z resztkami luteiny... Przecież nie może być za spokojnie i nudno
Dziś 23 dpt- dwóch 5-cio dniowych zarodków. I dziś dowiedziałem się że jedno dzieciątko pozostało.Który dpt dzis masz?
Weronika63
No dla mnie to był cud bo po 3 nieudanych IUI nie robiłam sobie jakiś wielkich nadzieji. Transfer miałam 13tego listopada 2017. W następnym tygodniu zaczynam 4 miesiąc ciąży)))Wy to chyba w czepku rodzeni!!! Za pierwszym razem o Boże kiedy to było
RedHotChiliPepper28
Dzięki, mam nadzieję, że jutro już będzie czysto :-) staram się nie przejmować, ale wiadomo jak to jest... Każda wolałaby jak to napisała @dżoasia biel proszku do prania każdego dnia na bieliźnie czy wkładce :-)Mnie lekarz dziś uspokajał że plamienia zdarzają się bardzo często i nie oznaczają one nic złego - więc przekazuje i uspokajam. Choć doskonale rozumiał że co się zestresujemy to niestety nasze ...
I szczescie bijacego serduszka ale fajnie gratulacjeDziś 23 dpt- dwóch 5-cio dniowych zarodków. I dziś dowiedziałem się że jedno dzieciątko pozostało.
reklama
adunnnia90
O nie...!!! Nie wiem co napisać.... Tule... [emoji22] [emoji22] [emoji22]Moje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Pojechalam wieczorem na bete bo cos mi jednak nie dawalo spokoju... wynik... 55
Boze dlaczego znowu dales nadzieje i tak szybko odebrales...
Nie chce mi sie zyc
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: