Dzis jest 11dpt wiec juz test powinnien pokazac.moze zrobie jeszcze jeden jutro rano zeby sie upewnic?
reklama
Dzień dobry Dziewczynki
byłam na usg i nic. Beta wysoka a w macicy nic nie ma, to znaczy są dwa twory które nie wiadomo czym są. Jeden jest wysoko, drugi nisko w szyjce. Zastanawiali się wczoraj czy już mnie kierowac do szpitala czy może czekać. Decyzja ciąża jest, tylko nie wiadomo gdzie - czekamy do poniedziałku. Codziennie beta, leki i leżenie.
Pozdrawiam Was serdecznie
byłam na usg i nic. Beta wysoka a w macicy nic nie ma, to znaczy są dwa twory które nie wiadomo czym są. Jeden jest wysoko, drugi nisko w szyjce. Zastanawiali się wczoraj czy już mnie kierowac do szpitala czy może czekać. Decyzja ciąża jest, tylko nie wiadomo gdzie - czekamy do poniedziałku. Codziennie beta, leki i leżenie.
Pozdrawiam Was serdecznie
Zosia dzieki serdeczne, mam nadzieje, ze kasiazka sie podobala. Dziwnie brzmi podobala...w kazdym razie na pewno wiedzialas o czym pisze...Co do Crinone to bralam i te biale uplawy to wlasnie nadmiar, wiec nie musisz sie przejmowac. Podobno to jeden z lepszych preparatow progesteronowych na rynku.
Adus nie wiem czy moge tak otwarcie pisac tyt. ksiazki, bo nie wiem czy regulamin forum na to pozwala. Probuje i zobacze:-). Ksiazka nazywa sie "Dziecko ze szkla. In vitro moja droga do szczescia", wydawnictwo e media i tam mozna poczytac fragmety. Jesli chodzi o kupienie to wejdz na google a bedziesz miala wybor(merlin, ksiegarnie internetowa PWN, allegro etc, oczywiscie mozna ja kupic ze strony wydawnictwa). A na facebooku sa wszystkie informacje, ta strone prowadzi moj wydawca.
Duzo jest tam cierpienia, radosci, nadziei i codziennosci bezplodnej pary dazacej do spelnienia swojego najwiekszego marzenia...
Goraco was pozdrawiam.
Zosia kiedy beta?
Adus nie wiem czy moge tak otwarcie pisac tyt. ksiazki, bo nie wiem czy regulamin forum na to pozwala. Probuje i zobacze:-). Ksiazka nazywa sie "Dziecko ze szkla. In vitro moja droga do szczescia", wydawnictwo e media i tam mozna poczytac fragmety. Jesli chodzi o kupienie to wejdz na google a bedziesz miala wybor(merlin, ksiegarnie internetowa PWN, allegro etc, oczywiscie mozna ja kupic ze strony wydawnictwa). A na facebooku sa wszystkie informacje, ta strone prowadzi moj wydawca.
Duzo jest tam cierpienia, radosci, nadziei i codziennosci bezplodnej pary dazacej do spelnienia swojego najwiekszego marzenia...
Goraco was pozdrawiam.
Zosia kiedy beta?
Yplocka a ktory to dzien po transferze??? Nie mogli okreslic co to jest? Czy byly to woreczki owodniowe? Ile mialas transferowanych maluchow? I iludniowe byly? wiem, ze moge gdzies wczesniej przeczytac ale nie zdaze szukac, bo mni edzieci "atakuja" wiec ide sie z nimi bawic. Trzymam kciuki.
Yaplocka- maly nicpon bawi sie w chowanego pewnie . Znajdzie sie pewnie w poniedzialek.
tuva - dzieki za ksiazke super lektura dodajaca sil do walki. Moj maz to sie usmial dobrych kilka razy z twoich opisow wiec gratuluje rowniez poczucia humoru.
tuva - dzieki za ksiazke super lektura dodajaca sil do walki. Moj maz to sie usmial dobrych kilka razy z twoich opisow wiec gratuluje rowniez poczucia humoru.
Pepper s tymi sikancani to jest rozmie. Ja to bym sie nie przejmowala bo 11 dzien to troche wczesnie na sikance. Jeszcze nic nie przesadzone. Trzymam kciuki i posze sie nie denerwowac bo dzidzi szkodzi. A za wczesne tesowanie to tylko przez kolano przelozyc i ... Oh wiem wiem kazda z nas to robi takze rozumiem
Pepper z tymi sikancami to jest rozmie. Ja to bym sie nie przejmowala bo 11 dzien to troche wczesnie na sikance. Jeszcze nic nie przesadzone. Trzymam kciuki i posze sie nie denerwowac bo dzidzi szkodzi. A za wczesne tesowanie to tylko przez kolano przelozyc i ... Oh wiem wiem kazda z nas to robi takze rozumiem
kaska31
Fanka BB :)
ja jak zrobilam sikanca w 11 dniu tez wyszla jedna krecha a naiweczor wyciagnelam z kosza i byla druga blada na drugi dzien powtorzylam tesciora i byl cien cienia.Hej dziewczynki.ja dzis rano test zrobilam i dupa tylko jedna kreska.normalnie tylko usiasc i plakac..jestem ciekawa co poszlo nie tak? Pewnie to plamienie co mialam w tygodniu to byl znak ze cos idzie nie tak..trzymam za was kciuki, jak mi sie nie udalo to przynajmniej ktorejs z was powinno sie poszczescic..
pepper powtórz test konieczne jutro może faktycznie jest za wczesnie, czasem jak maleństwo późno sie zagnieździ to betka nie jest wystarczająco wysoka i test jej nie wykryje, wciąż trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
yplocka kurcze dziwna sprawa u mnie było podobnie... mam nadzieję ze maluch jednak sie znajdzie w odpowiednim miejscu...
yplocka kurcze dziwna sprawa u mnie było podobnie... mam nadzieję ze maluch jednak sie znajdzie w odpowiednim miejscu...
Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczyny.no zrobie jutro jeszcze raz i zobaczymy, ale juz nie mam zludzen niestety..
Podziel się: