Zosia_K
Fanka BB :)
Madzialenak ja biorę Eutyrox ale nigdy nie spadło mi poniżej 1 więc nie mogę dokładnie doradzić. Z moich wizyt wynikało, żeby każdy nagły spadek wzrost konsultować z lekarzem. Narazie uważam że masz przepiekny wynik wręcz porządany. teraz napewno się uda. Aczkolwiek tak dla świętego spokoju zadzwoń do jakiegoś lekarza, nawet ogólnego czy by nie zmniejszyć dawki, może się okazać że ta dawka dla Ciebie jest idealna i będzie utrzymywać się TSH właśnie na tym poziomie. Z tego co pamiętam do 0,5 TSH jest OK
Teraz trochę prywaty, czy jest na forum dziewczyna która używała jako progesterony Crinone Gel. Mam pytanko. Jakieś dziwne rzeczy białe bo białe ale jednak ze mnie się wydostają, nie pachną nie są zabarwione, więc może to po prostu nadmiar tego żelu się wydostaje. Nie słuchajcie mnie pewnie znowu mi odbija.
Idę spać.
Życzę wszystkim pięknej spokojnej nocki i neich od jutra dzieją się cuda bez ustanku
Teraz trochę prywaty, czy jest na forum dziewczyna która używała jako progesterony Crinone Gel. Mam pytanko. Jakieś dziwne rzeczy białe bo białe ale jednak ze mnie się wydostają, nie pachną nie są zabarwione, więc może to po prostu nadmiar tego żelu się wydostaje. Nie słuchajcie mnie pewnie znowu mi odbija.
Idę spać.
Życzę wszystkim pięknej spokojnej nocki i neich od jutra dzieją się cuda bez ustanku