dżoasia
Fanka BB :)
Widze ze jest nas wiecej niespiacych krolewienMusi być dobrze. Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widze ze jest nas wiecej niespiacych krolewienMusi być dobrze. Powodzenia
Wyprawilam meza na pociag. I teraz probuje wrocic do spania [emoji14]Widze ze jest nas wiecej niespiacych krolewien
A ja sie od godziny przewracam...Wyprawilam meza na pociag. I teraz probuje wrocic do spania [emoji14]
Kiedy wizyta najblizsza? jak sie ogolnie czujesz?A ja sie od godziny przewracam...
To milego spania jeszcze
W przyszly czwartek... czyli za cala wiecznosc... czuje sie ok tylko jak zaboli brzuch i leki wyplywaja to mam schizy ze zaraz bedzie krew...Kiedy wizyta najblizsza? jak sie ogolnie czujesz?
Raczej obojetne bo to jest chyba antybiotyk o przedluzonym dzialaniu. Ale pierwsze slysze, ze przed transferem kaza lykac antybiotykTeż już wstałam. Jutro transfer. Zaczyna mnie brać stres trochę.
Mam wziąć sumamed dzisiaj ale tak jest dziwnie napisane na rozpisce, że nie wiem czy rano, po południu czy wieczorem. Może to obojętnie?
Widze ze jest nas wiecej niespiacych krolewien
Widze ze jest nas wiecej niespiacych krolewien
Raczej obojetne bo to jest chyba antybiotyk o przedluzonym dzialaniu. Ale pierwsze slysze, ze przed transferem kaza lykac antybiotyk
Też już wstałam. Jutro transfer. Zaczyna mnie brać stres trochę.
Mam wziąć sumamed dzisiaj ale tak jest dziwnie napisane na rozpisce, że nie wiem czy rano, po południu czy wieczorem. Może to obojętnie?