reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Super, że o nas jeszcze pamiętasz :). U mnie bardzo dobrze, po USG 1 trymestru jestem, z Maluszkiem wszystko dobrze. Plamien już nie mam, leki praktycznie odstawiłam więc mam nadzieję, że teraz już z górki będzie.
Cieszę się, że działasz :). Czekamy na Ciebie i na spotkanie gdzieś na kawie już w dwupaku ;)
Ja też piszę się na spotkanie :-))

reklama
Myślę że to dobry pomysł. A badania które zleci Paśnik będziesz mogła zrobić u niego na miejscu. Kiedy masz wizytę?
I czy robiłaś kariotypy u siebie?
Robilam kariotypy - PAI 1 wyszlo slabo dodatnie a tak to wszystkie ok. Oprocz tego mam ANA 1 i 2 slabo dodatnie... Sama lekarka sie zdziwila ze i przy inseminacji i transferze beta nawet nie drgnela i stwierdzila ze przed podaniem kolejnego mrozaka lepiej sie przebadac i skonsultowac z Pasnikiem :(. Jeszcze sie nie umawialm do niego bo chcialam najpierw miec te wszystkie wyniki co mi zlecila P. Dr. Dzis moze zadzwonie i sie umowie do niego bo z tego co wiem to 3 tyg trzeba czekac...

reklama
Do góry