reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super, że o nas jeszcze pamiętasz :). U mnie bardzo dobrze, po USG 1 trymestru jestem, z Maluszkiem wszystko dobrze. Plamien już nie mam, leki praktycznie odstawiłam więc mam nadzieję, że teraz już z górki będzie.
Cieszę się, że działasz :). Czekamy na Ciebie i na spotkanie gdzieś na kawie już w dwupaku ;)
Ja też piszę się na spotkanie :-))

reklama
Myślę że to dobry pomysł. A badania które zleci Paśnik będziesz mogła zrobić u niego na miejscu. Kiedy masz wizytę?
I czy robiłaś kariotypy u siebie?
Robilam kariotypy - PAI 1 wyszlo slabo dodatnie a tak to wszystkie ok. Oprocz tego mam ANA 1 i 2 slabo dodatnie... Sama lekarka sie zdziwila ze i przy inseminacji i transferze beta nawet nie drgnela i stwierdzila ze przed podaniem kolejnego mrozaka lepiej sie przebadac i skonsultowac z Pasnikiem :(. Jeszcze sie nie umawialm do niego bo chcialam najpierw miec te wszystkie wyniki co mi zlecila P. Dr. Dzis moze zadzwonie i sie umowie do niego bo z tego co wiem to 3 tyg trzeba czekac...

reklama
Do góry