reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :*
emoji173.png

Styczeń to magiczny czas.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :*

Shake it up baby, twist and shout
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-01-25 Jeszczeniematka podglądanie maluszka <3
2018-01-25 hope322 podglądanie maluszka <3
2018-01-25 RedHotChiliPepper28 wizyta pęcherzykowa
2018-01-25 HopeFul87 badania prenatalne

2018-01-26 Doris30 wizyta pęcherzykowa
2018-01-29 shaggy wizyta pęcherzykowa
2018-01-29 Szczescie1986 beta
2018-01-30 Aguleczka29 wizyta u ginekologa prowadzącego
2018-01-30 Iskra_82 podglądanie maluszka <3
2018-02-01 gosia321 wizyta rozpoczynająca stymulacje
2018-02-01 dżoasia podglądanie maluszka <3
2018-02-02 Oczekiwanie2017 podglądanie maluszka <3
2018-02-02 zylwia podglądanie maluszka <3
2018-02-02 encka86 podglądanie maluszka <3
2018-02-08 gosia321 podglądanie jajek w trakcie stymulacji
2018-02-13 encka86 badania prenatalne I trymestru
2018-02-13 Zylwia usg 1 trymestru
2018-02-27 Aguleczka29 USG połówkowe, badania prenatalne
2018-04-05 meg86 termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 termin porodu
2018-04-10 ludek termin porodu
2018-05-06 Evelin83 termin porodu
2018-06-13 jasani termin porodu
2018-07-01 Peugeotka36 termin porodu
2018-07-08 Aguleczka29 termin porodu
2018-07-16 hope322 termin porodu
2018-08-04 Weronika63 termin porodu
2018-08-27 encka86 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję

reklama
@Jeszczeniematka @hope322 piękny widoków kochane ! ❤ niech maluszki dalej pięknie rosną ✊ ciotki czekają na zdjęcia :D
@RedHotChiliPepper28 kciuki za maluszka ✊✊✊ niech wszystko będzie dobrze ❤ czekamy na informacje :D
@HopeFul87 kochana samych dobrych wiadomości na wizycie, niech dzidzi zdrowo rośnie ❤ 3mamy kciuki ! Daj ciotka znać po wizycie :)

Wszystkim miłego dnia ! ❤

Dziś nie mogłam dopisać osób na następne dni bo wifi mi nawala więc musiałam skopiować wczorajszy wpis :D

Ja wiem, ze nie jest zle ale cos z tym na pewno trzeba bedzie zrobic :)

No ze cos trzeba zrobic to jestem swiadomo bo cholerka gdzies musi byc wytlumaczenie tych ciaglych poronien ... kwestia tylko co, nie zostaje nic innego jak tylko czekac na reszte badan, mam nadzieje ze juz podejede do nich za dwa tygodnie.

A ty mialas robione nk? i jak tak to mialas z krwi czy przez punkcje macicy?

Wczoraj bylam u lekarza na usg, niby czysto w srodku i te plamienia to niby kolejny cykl sie zaczal ale ze to pierwszy po poronieniu dlatego taki dziwny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Jeszczeniematka @hope322 piękny widoków kochane ! ❤ niech maluszki dalej pięknie rosną ✊ ciotki czekają na zdjęcia :D
@RedHotChiliPepper28 kciuki za maluszka ✊✊✊ niech wszystko będzie dobrze ❤ czekamy na informacje :D
@HopeFul87 kochana samych dobrych wiadomości na wizycie, niech dzidzi zdrowo rośnie ❤ 3mamy kciuki ! Daj ciotka znać po wizycie :)

Wszystkim miłego dnia ! ❤

Dziś nie mogłam dopisać osób na następne dni bo wifi mi nawala więc musiałam skopiować wczorajszy wpis :D

Dużo się dziś dzieje. Pięknych widoków i przyjemnego słuchania serduszek. Wracajcie z pełnymi radości wiadomościami :)

Cos mi sie kojarzy ze nie we wszystkie dni ale chyba od wt do pt raczej tak. Pobieraja chyba od 7.30 czy jakos tak, z tym ze z tego co mi wiadomo warto byc tam wczesniej bo kolejki masakryczne ponoc i lepiej zeby jedno stalo w kolejce do kasy a drugie pod punktem pobran gdzies na dole. Ja osobiscie tam jeszcze nie bylam ale na innym watku mi tak dziewczyny tlumaczyly. No i na to badanie konecznie z mezem musisz byc. Allo mlr to takie przeciwciala blokujace, ktore trorza "parasol" ochronny nad zarodkiem, zeby twoj uklad immuno nie bral go za intruza. Jesli wynik bedzie ponad 40-42% to ok. Jak mniejszy to zle.
Kurde to P. Dr nic mi nie mowila ze z mezem... Tym bardziej ze my przeciez korzystamy z dawcy i mrozaki mamy z dawca. To ja juz nic z tego nie rozumiem. To myslisz ze i tak jechac na to badanie ?

Kurde to P. Dr nic mi nie mowila ze z mezem... Tym bardziej ze my przeciez korzystamy z dawcy i mrozaki mamy z dawca. To ja juz nic z tego nie rozumiem. To myslisz ze i tak jechac na to badanie ?
Aaa... jak z dawca to ja nie pomoge... dziewczyny mi mowily ze na to bedanie trzeba jechac z mezem bo on tez oddaje krew... ale to w przypadku jak dawca jest maz wladniesnie... no to zglupialam :/
@Iskra_82 pomozesz?

A możesz powiedzieć czy masz jakieś objawy?
Dwa ost dni ból w dole brzucha jak na okres, wczesniej bywalo, ze krecilo mi sie w glowie, nie wiem czy to nie po stymulacji i punkcji, zle to znioslam. Plus wrazliwe piersi, ale to od samego poczatku tak mam po hormonach [emoji5] a do tego infekcja, katar gigant i zapchane zatoki, czego mam nadzieje ze sie szybko pozbede [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dwa ost dni ból w dole brzucha jak na okres, wczesniej bywalo, ze krecilo mi sie w glowie, nie wiem czy to nie po stymulacji i punkcji, zle to znioslam. Plus wrazliwe piersi, ale to od samego poczatku tak mam po hormonach [emoji5] a do tego infekcja, katar gigant i zapchane zatoki, czego mam nadzieje ze sie szybko pozbede [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w sumie tez mam jakieś zawroty takie jakby mi cmilo ! Nawet nie mogę nazwać tego bólem brzucha ale uczucie jak na okres! Sama nie wiem mysle żeby za bardzo się nie nastawiać bo wcześniej tez podobnie miałam i nici! Brzuch mi wywaliło ale to chyba po hormonach! W poniedziałek beta! cholera jeszcze dziś mój nerwów dodatkowych mi sprezentował! Boże jak fajnie ze u ciebie coś się rusza do przodu

Do góry