acidum...folicum.... richter 15mgA możesz powiedzieć nazwę??
reklama
hope322
Fanka BB :)
Lekarze tez mowia, ze wydziela sie skokowo i wiekszosc nie zaleca ponownych badanBardzo dziękuje progesteron mnie troszkę martwi bo spadł (17.01 były wyniki wyższe 22 i 70.100) ale dziewczyny mówią ze jest skokowy i może sie wahać...
SuuuperMiałam dzisiaj kolejną weryfikcję. W 9dpt misłam 189,9, a dzisiaj 414,9. Kolejna wizyta 2 lutego.
dżoasia
Progesteron byl ladny wiec ten prolutex mysle ze niepotrzebny. Dr cos ci odpisal? Lez kochana i odpoczywaj, nawet straszny krwotok nie musi byc wyrokiem i jestem tego przykladem, mam nadzieje ze u ciebie tylko na tym jednym plamieniu sie skonczu :*W zeszła środę badałam progesteron - 24,5; estradiol 188 no i betę 984 I wydawało mi się że to już bezpieczny poziom. No cóż byle do piątku i oby krwawienie się bardziej nie rozkręciło. Jestem na urlopie wypoczynkowym i miałam nadzieję że od piątku będę na L4 ciążowym
chlopkers
Kochane, cos tam chyba zaskoczylo, bo dzisiejsza popoludniowa beta wynik 41. To jest 9dpt jednego trzydniowego maluszka [emoji4] powiedzcie prosze, ze moge sie cieszyc, bo juz nie mysle racjonalnie!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Oczekiwanie2017
Kochane, cos tam hyba zaskoczylo, bo dzisiejsza popoludniowa beta wynik 41. To jest 9dpt jednego trzydniowego maluszka [emoji4] powiedzcie prosze, ze moge sie cieszyc, bo juz nie mysle racjonalnie!
Wynik bardzo ładny jak na ten dzień. Powtórz za dwa dni żeby sprawdzić jaki przyrost będzie. Gratulacje
hope322
Mimo wszystko postaraj sie myslec pozytywnie. Wiem, ze po wielu porazkach nie jest latwo ale kiedys ta zla passa musi minac. Trzymam kciukiNie mam możliwości wcześniejszej bety! W sumie to ze się nie uda to mnie nie rozczaruje, ale jak się uda to chyba padnę z wrazenia
hope322
Kochana ja mysle, ze jest super jak na trzydniowego maluszka w 9dpt. Mozesz sie juz powoli zaczac cieszyc. Trzymam kciuki za piekny przyrost!Kochane, cos tam hyba zaskoczylo, bo dzisiejsza popoludniowa beta wynik 41. To jest 9dpt jednego trzydniowego maluszka [emoji4] powiedzcie prosze, ze moge sie cieszyc, bo juz nie mysle racjonalnie!
reklama
dżoasia
Czaaaad!!!Kochane, cos tam hyba zaskoczylo, bo dzisiejsza popoludniowa beta wynik 41. To jest 9dpt jednego trzydniowego maluszka [emoji4] powiedzcie prosze, ze moge sie cieszyc, bo juz nie mysle racjonalnie!
Podziel się: