reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jakie Wasi emkowie mają wyniki morfologii? Tzn ile % o prawidłowej budowie?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję Kochana ze pytasz ❤❤❤
Emocje już trochę opadły , teraz staram się już tylko myśleć o kolejnej próbie , czekam na @ i termin łyżeczkowania macicy by pozbyć się tego dziadostwa , jeśli chodzi o mojego M , no cóż nic kurde nie poradzę na to że mimo wszystko kocham dziada...
Staram się przejść nad tym do porządku dziennego , ale na pewno nie wybacze i nie zapomnę , narazie jest jak jest , staramy się rozmawiać dużo , ja chce tylko wiedzieć dlacZego nic więcej mnie nie interesuje , niestety on nie jest w stanie mi odpowiedzieć na to pytanie...
Twierdzi ze nic mu nie brakuje , absolutnie nie tęskni za nią po prostu tak wyszło chciał zazartowac tylko nie wiem z kogo jak i po co...
Rozumiem że go kochasz ...Ale on ewidentnie kręci...parę misiecy pisał od tak dla żartów ? Nie wierzę w to...postaram się wyciągnąć z niego więcej... tylko sposobem. Ze wiesz już wszystko , że może czas aby się przyznał. Czy z tych smsów wynikało że się spotykali ? I ciekawe czy urwał z nią kontakt ? Nie mówię abyś się z nim rozstawała ale aby stopniowo wybaczyć i znowu być szczęśliwą musisz wiedzieć o wszystkim...aby zamknąć i próbować zapomnieć ten teydnt czas. Mój były chlopak/ narzeczony robił mnie w bambuko bardzo długo czas i jego jedyne tłumaczenie było takie ze to tylko żarty....więc skontaktowałam się z tą drugą i się okazało że wcale to nie były żarty... później długo byłam sama ....
Teraz jestem szczęśliwa ale nadal bardzo ostrożna ( czasami nawet m sprawdzam ).

Dziewczynki to meskie sprzatanie wcale nie musi byc takie zle!! Moj osobiscie nienawidzi odkurzac ale, ze teraz bedzie musial to robic, to juz sie rozglada za jakims gadzeciarskim bezprzewodowym odkurzaczem z funkcja mycia podlogi jednoczesnie;) (nawet nie wiedzialam, ze takie sa!!) A jak poltora roku temu dochodzilam do siebie po laparo i przyszlo mu myc okna to teraz mam juz myjke z karchera haha ;) wiec pomyslcie dobrze co by wam zycie ulatwilo i goncie facetow do roboty!! ;)
Ja w ciąży powiedziałam swojemu M ze może nawet "Marysie" wynająć a w domu ma być porządek haha. Szkoda ze jednak tej "Marysi" teraz nie ma bo przywileje się skończyły a ja mam mega mało czasu i ochoty na sprzątanie [emoji23]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Spoko każda rada się przyda
Dokładnie jutro mija 9 lat jak jesteśmy razem...
W tym roku będzie 3 lata po ślubie...
Tyle wspólnych chwil , cudownych wspomnień i chyba dlatego to tak bardzo boli...
Wiadomo. Jest się w związku z kimś i myśli, że się zna na wylot tę drugą osobę a czasem wychodzą różne kwiatki.

Rozumiem że go kochasz ...Ale on ewidentnie kręci...parę misiecy pisał od tak dla żartów ? Nie wierzę w to...postaram się wyciągnąć z niego więcej... tylko sposobem. Ze wiesz już wszystko , że może czas aby się przyznał. Czy z tych smsów wynikało że się spotykali ? I ciekawe czy urwał z nią kontakt ? Nie mówię abyś się z nim rozstawała ale aby stopniowo wybaczyć i znowu być szczęśliwą musisz wiedzieć o wszystkim...aby zamknąć i próbować zapomnieć ten teydnt czas. Mój były chlopak/ narzeczony robił mnie w bambuko bardzo długo czas i jego jedyne tłumaczenie było takie ze to tylko żarty....więc skontaktowałam się z tą drugą i się okazało że wcale to nie były żarty... później długo byłam sama ....
Teraz jestem szczęśliwa ale nadal bardzo ostrożna ( czasami nawet m sprawdzam ).

Sama już tak naprawdę nie wiem co o tym wszystkim myśleć .
Z tych smsów nie wynika żeby się spotykali ,nawet żeby chociaż raz się spotykali w przeciagu tych 3 miesięcy , było już tyle sytuacji gdZie mogłam się na nim zawieść A mimo wszystko pokazał że można ma nim polegać...
Naprawdę wiele już razem przeszliśmy...
I dlatego właśnie tego nie rozumiem...
A ta laska sama w tym roku się hajta...
Nie mam pojęcia czego jeszcze szuka u mojego m....

reklama
Raczej chwasty a nie kwiatki...
Ale my silne babki i o te chwasty odpowiednio zadbamy... mężczyźni jednak mają tylko maleńka część naszego mądrego kobiecego rozumu :D

No chwasty w sumie. ;)
Kobiety też potrafią być podłe. Ta cecha nie ma płci.
Z doświadczenia tylko powiem, że nie zna się dnia ani godziny. Mój były mąż wyskoczył z rozwodem z dnia na dzień. Nic tego nie zapowiadało. Wręcz kilka dni wcześniej zapewniał mnie jeszcze o wielkiej miłości. I nagle coś mu się odwidziało. Najpierw wpadłam w rozpacz ale pewnego dnia powiedziałam sobie, że moje szczęście nie będzie zależało od widzi-mi-się jakiegoś księcia udzielnego. I tak żyję do dziś. ;)

@Olk@24 u mnie to była ekstrema i mam nadzieję, że Wam się ułoży a mąż po prostu się pogubił. Jednak powinien mieć głęboką zadumę dlaczego tak się stało i wolę zmiany. Ty go do niczego nie nakłonisz.
Bo jeśli nie ma tego, to problem raczej wróci. Prędzej lub później.
Pokaż sobie i jemu, że jesteś silną kobietą. Bo to ważne dla Ciebie samej a przy okazji nic tak facetów nie wkurza, jak to że kobieta może bez niego żyć. ;)

Do góry