reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ojej dziewczyny nadazyc za wami trudno:-) dobrze ze tak zwawo zrobilo sie na forum:-D

Hope - moze test jakis malo czuly. Ja tam czekam na twoja czwartkowa betke i ciagle wierze ze wam sie udalo. Goraco sciskam kciuki.

Zosienka kochanie jak tam samopoczycie??? mam nadzieje ze przeziebienie troszke przeszlo;-)
Roxi - jak twoje samopoczucie??? pozdrawiam garaco i mocno kibicuje. musisz zaraz za hope zaczac dobry sezon mrozaczkowy bo jest nas potem kilka w kolejce:-)
Adus - lykajcie witaminki to na pewno nie zaszkodzi, jak sama widzisz rozne sa doswiadczenioa to na pewno nie zaskodzi. Ja mam bardzo pozytywne doswiadczenia z suplementami i witamiknami. To chyba zalezy od organizmu czy dzialaja czy nie.

reklama
elala u mnie w sumie bez wiekszych zmian, apetyt mi sie trochę zwiększył, ale myślę że to dlatego, że przestałam palić, czuję że już trochę przytyłam:baffled:
No mam nadzieję, ze zaraz po hope pociągne dobrą passe, oby!!!!:tak: Za miesiąc dopiero się bedzie działo, na wrześień duzo transferków się szykuje:-D Będę moooocno trzymać kciuki!!!

Roxi - gratulacje ze nie siegasz po papieroska. Rozumiem ten bol bo jeszcze kilka lat temu popalalam zle od kiedy zaczelismy starac sie o dzidzie nie biore papierochow do ust! nie narzekaj na brzuszek teraz bo za 9 miechow to dopiero brdzie ci sterczal:-). Badz pozytywnej mysli!

Czesc Dziewczynki

O dziwo jak w szwajcarskim zegarku przyszla @. Niesamowicie mile zaskoczenie. Wlasnie napisalam maila do mojej lekarki z zapytaniem ,czy moge podejsc na tym cyklu do crio biorac pod uwage,ze klinika jest zamknieta do 4wrzesnia.

Buziaki i milego dnia!!!

A co do suplementow, mojemu mezowi niestety nie pomogly witaminki :(

Sama chce zakupic teraz femibion natal classic. Chyba niektore z Was tez go biora?

hej babeczki, dzisiaj 14dpt, kolejny test sikany z mocna jedna krecha, juz wcale nie robie sobie nadziei, tylko chcialabym zeby jutrzejsza beta rozwiala wszelkie watpliwosci i zebym mogla odstawic leki i wrocic do normalnego zycia, mam jeszcze jednego mrozaczka wiec sie tego trzymam, niech sie zamiast mnie uda ktorejs z was:-), jeszcze raz dzieki za kciuki i mile slowa, roxii tobie sie uda-wiem to!!!! trzymam dalej kciuki za reszte no i nie moge sie doczekac spotkania w trojmiescie :), wyladuje tam jakos po 10 wrzesnia, szczegoly dogadamy na privie, no to tyle na dzisiaj, zaraz wychodze wiec do wieczora no i jak bede miala wynik bety to tez oczywiscie dam znac, jedynie wydaje mi sie ze cala ta moja historia dowodzi ze jednak duzo stresu dziala negatywnie i chyba jednak nalezy przynajmniej na poczatku sie chociaz troche oszczedzac, nastepnym razem bede madrzejsza i inaczej to sobie zorganizuje a na razie sobie poszaleje i uzyje zycia, a co! :-D

Agapl super że @ przylazła:tak: a jak chcesz podchodzic do crio w tym cyklu skoro klinika zamknięta do 4 września? a tak w ogóle to czemu sa zamknięci? wakacje sobie cały personel zrobił czy co??:szok:
Ja biorę femibion natal clasic :))
hope kurcze dziwna sprawa, najpierw test był pozytywny, a teraz negatywy wychodza???:eek: Dobrze, że tak lekko do tego podchodzisz i się nie załamujesz, ale mimo wsztko przykro trochę ze maleństwo nie chciało zostać..:sorry2: No nic poczekamy jeszcze na betke, może jednak....:tak:

Roxi, tak caly personel ma urlop,tzn domyslam sie,ze labolatorium embriologow i sekretariat. Sadze,ze ginekolodzy co robia transfery sa, bo to wkoncu szpital polozniczy.Niestety bez embriologa i otwartego labo nie zrobia mi crio. Musze sie upewnic,czy moge podejsc do crio na tym cyklu, bo podczas poprzedniej wizyty lekarka mowila,ze ten cykl w polowie sierpnia bedzie ok ale moga wazyc sie kilka dni.

Zosia - pierwsze usg mialam w klinice gdzie do ivf podchodzilam w 7 tyg. A u siebie w przychodni umowilam sie z polozna i ona mnie skierowala na usg w 12 tyg. Co dopapierow ciazowych to dostalam je dopiero w 20 tyg.
hope - kurcze dziwne te testy u ciebie. Czy sadzisz ze wychodzily pozytywne poniewaz bralas leki??? Moze tam jeszcze nic straconego i beta potwierdzi ciaze. Mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie

reklama
Aga - suuuuper wiesci no to jsk dobrze pojdzie juz niedlugo bedziesz po transferku. Trzymam kciuki aby jeszcze w tym cyklu sie udalo:-)
Hope - GRATULUJE PODEJSCIA Szkoda tylko ze wiesci nie najlepsze! U mnie jescze tli sie jakas wiara ze betka pokaze jednak ciaze. A jak nie to sie wyszalejesz.

Do góry