reklama
nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Właśnie z niego wróciłam mam relanium, przez kilka dni brałam zgodnie z zaleceniami. Dziennie biorę ogólnie choleltnie dużo innych tabletek a boję się tego relanium.
zrozumiem...Basiu jest to tak drogie i skomplikowane badanie ze zadna klinika nie podejmie sie tego na jednym zarodku. Tym bardziej zamrozonym. Zaczynaja od 5 niektore mozna ublagac od 3. Idzie w grube tysiace, przy okazji mozna zniszczyc zarodek przy tej procedurze dlatego boja sie to robic na jednym.W DE jest to calkowicie zabronione , w Czechach podchodza do tego z duzym dystansem. Robia oczywiscie bo kasa leci natomiast mowia wprost, ze to ani nie gwarantuje ciazy ani na 100%zdrowego zarodka, bo anomalii genetycznych jest okolo 35.000 a sa w stanie przebadac z 5.000 . Robia oczywiscie te podstawowe.
Link do: Diagnostyka przedimplantacyjna PGD / PGS -cennik - Klinika leczenia niepłodności Macierzyństwo w Krakowie
dżoasia
Juz coraz mniej. Najgorzej bylo miedzy 13 a 17.Asia , dalej krwawisz?
dżoasia
Nie ma czego wzlaszcza.jesli bardzo sie stresujesz to uspokoi i ciebie i maciceWłaśnie z niego wróciłam mam relanium, przez kilka dni brałam zgodnie z zaleceniami. Dziennie biorę ogólnie choleltnie dużo innych tabletek a boję się tego relanium.
dżoasia
Hej Barburka a Ty gdzie sie leczysz?Witaj @Angelad miło ze wpadłaś do nas u nas całkiem duże grono juz jakie wskazania do invitro? gdzie robisz w Poznaniu badania? Ja tam sie właśnie leczę w Poznaniu
nadziejaprzedewszystkim
Dobra o czym my w ogół myślimy...jeszcze nie czas na to... Trzymaj się Asik i ten Twój Bejbik też!No wlasnie...
reklama
RedHotChiliPepper28
mnie wszyscy straszyli, że będę ciągle spała po relanium, będę zmęczona itd, a nic takiego nie miało miejsca :-) nie czułam różnicy czy ja brałam czy nie, więc może spróbuj, nie bój się :-) uspokoi macicęWłaśnie z niego wróciłam mam relanium, przez kilka dni brałam zgodnie z zaleceniami. Dziennie biorę ogólnie choleltnie dużo innych tabletek a boję się tego relanium.
Podziel się: