Dodaje minki i ich nie ma....jak Wy to robicie?Tak...niby delikatna endometrioza...
Powiem Ci ze przez te próby wyluzowania to mozna w alkoholizm wpasc tez tak sobie tłumaczę ze jak zobacze bebe to sie zakocham i oszaleje i instynkt przyjdzie sam
reklama
Hehe juz znalazlamDodaje minki i ich nie ma....jak Wy to robicie?
dżoasia
Fanka BB :)
Jaki tam alkoholizm kazdy lek ma swoje skutki uboczne a wino to najlepszy eliksir na porost endometriumTak...niby delikatna endometrioza...
Powiem Ci ze przez te próby wyluzowania to mozna w alkoholizm wpasc tez tak sobie tłumaczę ze jak zobacze bebe to sie zakocham i oszaleje i instynkt przyjdzie sam
Tak...niby delikatna endometrioza...
Na wzrost endometrium wino też wskazane, więc ten alkoholizm to całkiem realny
Margit2018
Iwo a co u ciebie słychać?@dzoasia super wzrost. Oby tak dalej mamuska
Hehe musze wziąść sobie to do serca .Jaki tam alkoholizm kazdy lek ma swoje skutki uboczne a wino to najlepszy eliksir na porost endometrium
A ma znaczenie jakie? Czerwone biale...slodkie wytrawne...Na wzrost endometrium wino też wskazane, więc ten alkoholizm to całkiem realny
Pierwsze slysze ze pomaga...
Chociaz zawsze lekarze mówili ze mam ładne endometrium
dżoasia
Czerwone wytrawne, najlepiej zagryzane wszelakiego rodzaju orzechami, morelami avocado i tlustymi rybkamiA ma znaczenie jakie? Czerwone biale...slodkie wytrawne...
Pierwsze slysze ze pomaga...
Chociaz zawsze lekarze mówili ze mam ładne endometrium
gooossia17
Asia ja mam nadzieje, ze ty na kolejne kilkanascie miesięcy pożegnałas się z winem teraz możesz tylko powąchać! Ale myśle, ze to będzie przyjemne i nie będzie się tęsknić.Jaki tam alkoholizm kazdy lek ma swoje skutki uboczne a wino to najlepszy eliksir na porost endometrium
reklama
Ah...winko ....Jaki tam alkoholizm kazdy lek ma swoje skutki uboczne a wino to najlepszy eliksir na porost endometrium
Podziel się: