dżoasia
Fanka BB :)
Kochana trzymam kciuki za Twoja mame :* wiadomo cos wiecej? Dlugo bedzie w szpitalu?Rośnie nam nowy mały człowiek gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana trzymam kciuki za Twoja mame :* wiadomo cos wiecej? Dlugo bedzie w szpitalu?Rośnie nam nowy mały człowiek gratulacje
Ale pięknie się rozkręciło.super.gratulacjeDziewczyny... 1447
W czwartek bylo 466
Kochana nie wiem co napisać....narazie skup się na sobie ,swoim bólu a o zarodkach później pomyslisz. Wiem ze Ci ciężko bo to był Twój cel życiowy, ale jeszcze nic straconego. Aby podejść do transferu wcale nie musisz być z mężem , może się dogadacie, że on będzie płacił alimenty. A odnośnie przebaczenia o którym pisały dziewczyny to raczej trudna sprawa...i następuje to z czasem. Raz utracone zaufanie nigdy nie powraca...ból jaki teraz przezywasz jest okropny...bo jak się kocha kogoś mocno do zdrada boli równie mocno jak śmierć kogoś bliskiego. jesteśmy z Tobą więc pisz do nas...Dla mnie to też była fatalna noc...
Przez przypadek dowiedziałam się że jestem zdradzana od 4 miesięcy...
Przez frajera dla którego byłam gotowa zrobić naprawdę wszystko...
W tamtym tygodniu dostaliśmy pozwolenie na budowę wymarzonego domu...
Jedyne co mnie teraz martwi to co z MOIMI 2 zarodkami...
Jak to wygląda po rozwodzie...
Ogladalam. To wszystko dopiero przede mna. Ale jakos wystraszylam sie tymi zabiegami itd. Ale nadzieja poki co jest :-)Oglądacie TLC?
Wraca mi wiara i nadzieja,że I ja się doczekam....
PadlamLaski, na rozluźnienie
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
O masakra niech mama szybko dochodzi do siebieZłamanie potylicy czaszki zapalenie oskrzeli i anemia...
Uff - Asiu kciuki cały czas zaciśnięte.Dziewczyny... 1447
W czwartek bylo 466
Przykro mi faceci to kutasy wrrDla mnie to też była fatalna noc...
Przez przypadek dowiedziałam się że jestem zdradzana od 4 miesięcy...
Przez frajera dla którego byłam gotowa zrobić naprawdę wszystko...
W tamtym tygodniu dostaliśmy pozwolenie na budowę wymarzonego domu...
Jedyne co mnie teraz martwi to co z MOIMI 2 zarodkami...
Jak to wygląda po rozwodzie...