reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zaczelo sie dokladnie tak jak tamtym razem... zabolal brzuch i leci krew... na razie nie jakos bardzo ale brzuch boli strasznie. Wzielam 2 nospy i 2 relanium i leze z nogami na poduszce. Do lekarza nie bede na razie pisac ani jechac do szpitala bo i tak nic nie zrobia... pojade jutro sprawdzic co z beta:(

Kur****!
Trzymam Asik kciuki,by bylo tak jak mówi @Jeszczeniematka.

reklama
Za kilka dni mam wizytę i wszystkiego się dowiem
Głowa do góry! Masz mnie największy przykład! 5 razy i 5 razy niegatywniw! Dziś jest 6 i powiem ze pierwszy raz chyba coś się dzieje! Nie wiem od czego to jest! Nie leczę się w Polsce ale przez ta nasza długa drogę zaczerpnęłam chyba wszędzie porad! Zmieniono trochę leki,cała procedura byla inna! I może właśnie teraz! Bądź dobrej myśli! Musi się wkoncu nam wszystkim udać! Ja walczę i ty walcz

Wskazaniem jest niepłodność idiopatyczna. Na dzień dzisiejszy wiem od embriologa że komórki zatrzymywały się w trakcie podziału i umierały. Podobno plemniki były ok. Konsultacje z lekarzem będę miała za kilka dni. Jak tylko okresu dostane. Przy okazji będzie diagnoza polipa i ewentualnie jego usuwanie.

Może zróbcie rozszerzone badania nasienia. A jakie masz amh? Podreperuj swoje komórki suplementami. Dopytaj lekarza na konsultacji czemu jego zdaniem tak wyszło i co możecie zrobić żeby następnym razem było lepiej.

Dziewczyny nie wiem co zrobić. Spojrzałam w swój protokół stymulacji i lekarz napisał ze od 8do14 dnia cyklu mam jeść estrofem 3x1 tabl a jest juz dawno po 14 dniu cyklu a ja przez gapiostwo jem dalej 3xdIenne. Napislam lekarzowi ale milczy. Co robić? To takie groźne jak za dużo?
Ile dni "ponad" lykasz?? Z pewnoscia juz nie bierz i czekaj co napisze lekarz, znajoma przez takie gapiostwo niestety miala przerwana stymulacje bo za wysoki estradiol :-\

Zaczelo sie dokladnie tak jak tamtym razem... zabolal brzuch i leci krew... na razie nie jakos bardzo ale brzuch boli strasznie. Wzielam 2 nospy i 2 relanium i leze z nogami na poduszce. Do lekarza nie bede na razie pisac ani jechac do szpitala bo i tak nic nie zrobia... pojade jutro sprawdzic co z beta:(

Masz jakies tabsy dopochwowo,które mogły by ranić szyjkę? U mnie tez nie było żadne krwiaka.

reklama

Mi jeszcze kazali łykać magnez w dużej ilości przy skurczach.Jak masz to łykaj.

Do góry