reklama
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Prolutex biore juz poltora tygodnia i do tej pory bylo czysto
Asia mi tez mniej więcej tak się pojawiło.Wzielam niecale dwa opakowania. Nie wiem czy to zbieg okoliczności z tymi tabsami dowcipnymi,ale trwa już tydzien i dwa dni. Zwiększyłas progesteron?
Jeszczeniematka
Dziewczyny... na razie spokoj! Tylko brzuch mnie strasznie dalej boli... na clexane nie zrzucam winy bo ostatnio zrzucalam na to, ze go nie mialam...
To teraz uspokój emocje,żeby ciśnienie Ci nie skakało i leż sobie.Na brzuch łykaj nospe i magnez.I zrób dobie melisę.Mi bardzo pomagała-wyciszy Cię i tez uspokoi skurcze.
@Leweczek1 jeśli to pomyłka to cofnij mi tą ocenę
Prolutex biore juz poltora tygodnia i do tej pory bylo czysto
Ale skutki uboczne niekoniecznie muszą występować od pierwszego dnia.
Ja nie wiem czy to nie jest jakich zbieg okolicznosci, podobno duzo babek na te wlewy ostatnio przychodzi i to nie tylko od mojego dr. Rozmawialam z taka pielegniarka w tym osrodku gdzie to podaja i mowila ze sama jest zdziwiona ze ostatnio tyle kobiet chodzi na to
Może inni lekarze w krk też dostają dolę za kierowanie na te immunoglobuliny. napisz do Paśnika czy te wlewy mogą tak wpływać na Ciebie.
dżoasia
Dziewczyny ostatnio bylo tak, ze w jeden dzien mialam dolozony prolutex i bylam na tym wlewie, dodatkowo bylam przeziebiona i na drugi dzien polazlam do pracy - mialam na co zrzucic wine. Teraz prolutex biore od poltora tygodnia, brzuch nie bolal, w robocie bylam ostatnio w srode i pilnuje sie jesli chodzi o zdrowie to dbam o siebie jak o dziecko. Kuzwa nie wiem co jest grane, moze mam w genetyce nakićkane i te moje dzieci jakies dziwne sa
Juz teraz nic nie poradze, jutro mnie maz zawiezie na bete to zobacze co sie dzieje, moze ona jednak spada czy cos wiem, ze smece...
Juz teraz nic nie poradze, jutro mnie maz zawiezie na bete to zobacze co sie dzieje, moze ona jednak spada czy cos wiem, ze smece...
dżoasia
Pytalam i Pasnika i tej mojej gin i oboje mowili, ze nie ma szans, ze to zaszkodzilo. Pasnik tylko mowil ze to drogie strasznie jest i moze minimalnie mniej skuteczne os szczepien, ale nie mowil ze maja jakies negatywne skutkiMoże inni lekarze w krk też dostają dolę za kierowanie na te immunoglobuliny. napisz do Paśnika czy te wlewy mogą tak wpływać na Ciebie.
nadziejaprzedewszystkim
reklama
Jeszczeniematka
Dziewczyny ostatnio bylo tak, ze w jeden dzien mialam dolozony prolutex i bylam na tym wlewie, dodatkowo bylam przeziebiona i na drugi dzien polazlam do pracy - mialam na co zrzucic wine. Teraz prolutex biore od poltora tygodnia, brzuch nie bolal, w robocie bylam ostatnio w srode i pilnuje sie jesli chodzi o zdrowie to dbam o siebie jak o dziecko. Kuzwa nie wiem co jest grane, moze mam w genetyce nakićkane i te moje dzieci jakies dziwne sa
Słuchaj,może rzeczywiście napisz do tego Pasnika.
Widzisz w tej samej klinice jesteśmy,a co lekarz to inne metody.Moj np.nie jest zwolennikiem heparyny "na wszelki wypadek",wiec pewnie i z tymi immuniglobulinami maja swoje teorie.
Podziel się: