dżoasia
Fanka BB :)
Czaaad!!!Dziękuję...
Wracam do gry!
Aaaa od niedzieli zaczynam kłucie...
Jaram się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czaaad!!!Dziękuję...
Wracam do gry!
Aaaa od niedzieli zaczynam kłucie...
Jaram się
Rzekłabym,że na kichanie kielicha ale Ty nie możesz
Innych sposobów nie znam
Ja dzisiaj zamierzam zmierzyć się z moimi smutkami w towarzystwie lampki czerwonego wina
Robicie smaka dziewuszkiMurawa! Tule... I łącze sie z Toba... grzanym winem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ok jakos moze ogarne. Ale u mnie jakos nie ma za wiele do wpisywania. Powiem Wam ze tak z biegu przystapilismy do tego ivf po bardzo intensywnej drugiej polowie grudnia, ze w ogole do mnie nie dociera ze jestesmy juz po transferze. I chyba nie zdaje sobie jeszcze sprqwy z powagi sytuacji
Robicie smaka dziewuszki
Przytulam Cię mocno. Bardzo mi przykro że się nie udało :-(No więc cudu u mnie BRAK...
Odstawiam leki i zbieram się...
@dzoasia Twoja konsultacja bardzo podobna do mojego D. -mam zrobić immunologie...także jak mata nr do tego cudownego Pasnika to poproszę...
A co do jajowodow-omówimy na wizycie...
No także trza kasę odkładać I badania robic-myślę ,że wcześniej jak w czerwcu nie podejdę. No tyle.
Olka to nic strasznego, po prostu twoja sluzowka macicy nie jest gotowa na przyjecie zarodka. Lyzeczkujac macice dr zeskrobie ta polipowata warstwe i zostanie ta ladna, ktora bedzie sie co miesiac odbudowywac, jak to ma miejsce normalnie. Polipy to na szczescie nie groznego, ale wyciac trzeba bo moze utrudniac implantacje zarodka. Polipy to przewaznie takie "wyrostki" skorne.Dziewczyny przyszły wyniki...
Polipowatość endometrium...
Co to jest w ogóle ???
Mam mieć łyzeczkowaną macie i usuwanego dużego polipa z szyjki macicy....
Jestem przerażona
Dziękuję za odpowiedź.Olka to nic strasznego, po prostu twoja sluzowka macicy nie jest gotowa na przyjecie zarodka. Lyzeczkujac macice dr zeskrobie ta polipowata warstwe i zostanie ta ladna, ktora bedzie sie co miesiac odbudowywac, jak to ma miejsce normalnie. Polipy to na szczescie nie groznego, ale wyciac trzeba bo moze utrudniac implantacje zarodka. Polipy to przewaznie takie "wyrostki" skorne.