reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy któraś z Was ma taki sam problem z jajowodami jak ja (1 niedrożny) i jest już po IVF?
Ja jestem po dwóch ciążach pozamacicznych, pękniętych i rozlanych - nie mam lewego jajowodu i jajnika, a prawy jest do niczego. Jedyna metoda bylo IVF.
Podchodziłam do transferu w Poznaniu na Polnej 9.12 - transfer udany, dzis juz 8 tydz 3 dzien ciąży i wszystko w porządku :-)

reklama
Kochana jeszcze nie wszystko stracone, wiem, że nie wygląda to dobrze, ale... Jak widać cuda się zdarzają... Który u Ciebie będzie jutro dpt?

A w ogóle dziewczyny pilnujcie sie w labach jak chodzicie! Pamiętacie pewnie jak u @energiczna się w sierpniu jebnęli i wyszła beta ujemna... Mi dzisiaj baba w labie opowiadała "anegdotkę" jak to kiedyś do pokoju pobrań weszło nagle 3 osoby jedna po drugiej (w tym labie jest 5 stanowisk do pobierania) i kuźwa czaicie że baby pobierające się nie kapnęły, że kobity stanowiska pomyliły? Tzn jak ktoś u nich usiadł to nie zweryfikowały nazwiska i potem się okazało, że "na szczęście nie trzeba było pobierać im drugi raz krwi, bo odczynniki się zgadzały, więc tylko przekleiły kody"... Kopara mi opadła i 3 razy dokładnie czytałam, czy na tej kartce jest moje nazwisko... A baba chyba od razu pożałowała, że mi to opowiedziała... Kuźwa totalny brak profesjonalizmu i jeszcze się cieszy jak opowiada... :/

Jutro 10 dpt I wiem ,że dobrze chcesz ale naprawdę nie ma co...ja to wcale już bym nie leciała tam jutro ale dla świętego spokoju pojadę. Dobra -dosyć już o mnie.

A no widzisz tak właśnie jest z ta praca ! Jasne , że tak idź na L4 po co masz się męczyć :) ja to zastrzyki w kiblu robiłam szybko bo jak człowiek ma wszystko na głowie to tak jest :p 3mam kciuki za Ciebie !! ✊✊✊
Nie dziękuję :-) Trzymaj mocno! :-) No mnie pewnie czekalo by to samo..Ucieczka od kasy na szybki zastrzyk i powrot ;-)

@Murawa....najlepiej będzie jak tylko napiszę ze bardzo mi przykro...wiem że pewnie zaraz na mnie dziewczyny nakrzycza...Ale ja już przestałam wierzyć w cuda:( Oj...jakie to życie ciężkie i dlaczego musimy tyle cierpieć aby móc dac nowe życie ...nic na to nie poradzimy. Odpocznij trochę i wracaj do walki :*

Dzisiaj dopadło mnie intensywne przeglądanie stron o in vitro. I wiecie? Doszłam do wniosku, że więcej jak ten jeden raz - nie dam rady. Nie mam tej pokory w sobie, jaką Wy macie. Też sporo przeszłam, ale - na więcej chyba nie wyrażam zgody.

reklama
Do góry