dżoasia
Fanka BB :)
Dziewczynki powodzenia dzisiaj. Dla wszystkich milego i spokojnego dnia
@Oczekiwanie2017 czekamy na fotke i czekamy
@Oczekiwanie2017 czekamy na fotke i czekamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krew pobrana jutro wyniki.
To nie Twoja wina. Bo po 1. Tsh nie mialas masakrycznie wysokiego. Jakbys naturalnie zachodzila to moglabys nawet nie wiedziec ze takie masz. Po 2. To nie nie jestesmy po medycynie i nie my pracujemy w klinikach. Lekarze sa od tego. To okropne ze musimy ich pilnowac i wiedziec lepiej. Ale to na pewno nie Twoja wina. Spytaj lekarki przy wizycie co mysli i tym TSH i czemu go nie kazala zbijac.
Teraz w ciąży wizyty u endokrynologa co 6tyg mam i szybko można reagować i tak jak mówisz endokrynolog zawsze zleca ft4 i tsh teraz eutyrox 75 biorę. A dobry enokrynolog uważam na wagę złotaTak, ja właśnie przez za dużą dawkę eutyroxu miałam za duże ft4 i pojawiły sie niemile kołatania serca :/ w ciąży jednak ważne zeby nie było za mało ft4, więc udając sie do lekarza, warto mieć wyniki TSH i ft4. Na tej podstawie lekarz ustala odpowiednią dawkę leku.
Moja znajoma miała teraz TSH coś ok 4 i lekarz jej powiedział, ze najbliższy cykl przeznaczają na uregulowanie TSH, starania o dzidziusia muszą być przesunięte.
Dołączam się do życzeń!! Powodzenia!Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :*
Styczeń to magiczny czas.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :*
Shake it up baby, twist and shout
Będzie sie działo
Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję
Dziś trzymamy kciuki za @Julka1212 i @Marghi88 - dziś punkcje. Niech przebiegną bezboleśnie. Znieście piękne jajeczka, które sie ładnie zapłodnią.
@aga06 - wizyta serduszkowa. Niech wizyta przyniesie łzy szczęścia i pozwoli cieszyć się pięknym Maleństwem.
Za te, które dziś betują - wyników do nieba
Ps. Przepraszam za taki wygląd dzisiejszego kalendarza, ale chyba przez ten śnieg u mamy internet kiepsko działa
Ja juz po wizycie . Mialam w poniedzialek . Wszystko dobrze. Serducho jak dzwon. Dzieki za kciukasyDołączam się do życzeń!! Powodzenia!
AMH masz dobre oznacza to, że masz dużą rezerwę jajnikową, więc powinnaś się dobrze stymulować. Ja mam np AMH 1,83 co znaczy że jest ok, ale nie jest super jak na mój wiek. I po każdej stymulacji i z wiekiem będzie spadać. Ile miałaś pęcherzyków i zarodków po tej stymulacji?Wiem ale jednak czuję się odpowiedzialna.
Spytam o wszystko i zrobię te badania tsh ui prokaktyny. Może coś jeszcze powinnam sprawdzić?
Zastanawiam się też, że AMH mam powyżej 5. Lekarka kazała mi się tym nie martwić.
Owulację zawsze mam i ogólnie pod tym kątem nie było nigdy problemów.
Miesiączki zawsze bardzo obfite. Czy to ma jakiekolwiek znaczenie?