reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No taki ten mój organizm uparty... Ale liczę ze poniedziałek i pani dr Z bedzie juz aktem ostatnim.

Zainspirowana Twoimi opowieściami o obozie az dzis trochę poszperałam i jak zobaczyłam na przykład wakacyjny obozy fitnessowe na Wyspach Kanaryjskich to az zapiszczalam z radości [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O jakicj oblzach? Ja tez chceeeee. Jak mozna sie umawiac beze mnie? Chiba mam focha[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z 6. 4 się zapłodniły. W 3 dobie bedzie transfer. Miał być jutro w 2 dobie ale jeszcze czuje ciągniecie w jajnikach po punkcji i wole zeby tam wszystko doszło do siebie. A pani z labo powiedziała za nie ma znaczącej różnicy między 2 a 3 dobą transferu.
A powiedz czy wrocilas dzis do pracy czy wzielas jeszcze wolne ?

I takie podejście lubię. Niektóre walczą krócej, niektóre dłużej ale każda zasługuje na szczęście.
Ta moja walka to juz 4 lata. Dziwne ze po takim czasie nie mozna sie przyzwyczaic do rozczarowan.

Nie ma co ukrywać ze troche się podlamalam, liczyłam ze chociaz po uwolnieniu pęcherzyków bede mogla z M cos zadzialac zeby byla z tego ciaza po stymulacji, ale lekarka odradzila bo za duze ryzyko CP. Mam sie zglosic do nich na poczatku nowego cyklu. Możliwe ze nie poszlo bo tym razem mialam krótki protokol.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :)
Piszę bo chciałabym się z wami czymś podzielić :)
Wczoraj w nocy pewna sytuacja skłoniła mnie do myślenia o tym ile przeszłam żeby znaleźć się na tym etapie. Ile wylałam łez... ile przeżyłam rozczarowań...ile razy myślałam że mnie nie spotka nigdy to szczęście jakim jest macierzyństwo. Spłukaliśmy się ze wszystkich oszczędności a nawet zaciągneliśmy dług a nikt nam nie gwarantował że się powiedzie. Nie mówie już nawet o wizytach lekarskich i o bólu jaki przechodziliśmy oboje z mężem na zabiegach...

Jestem w 18 tygodniu ciąży i wczoraj poczułam pierwsze ruchy mojego synka. Poczułam przeogromne szczęście ! Ten ból i te wydane pieniądze przechodzą w niepamięć!
BĘDĘ MAMĄ ! teraz do mnie to dociera!

Piszę to po to abyście uwierzyły że Wam wszystkim też się w końcu uda. Że ten ból w końcu zamieni się w ogromne szczęście ! Tylko walczcie i nie poddawajcie się ! Każda łza zostanie wam wynagrodzona tak jak mnie. Jestem tego pewna.

szczęśliwa przyszła mama​
Po przeczytaniu czegos takiego w oku kręci sie łza, głowa sama unosi sie do góry a serce zaczyna szybciej bic

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry