hope322
Fanka BB :)
Cudownie gratulacje kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie gratulacje kochana
Z 6. 4 się zapłodniły. W 3 dobie bedzie transfer. Miał być jutro w 2 dobie ale jeszcze czuje ciągniecie w jajnikach po punkcji i wole zeby tam wszystko doszło do siebie. A pani z labo powiedziała za nie ma znaczącej różnicy między 2 a 3 dobą transferu.Ile jajek udalo sie zaplodnic ? Jesli ladnie sie rozwijaja to nie ma srnsu ich trzymac do 5 doby chyba. Wczoraj gadalam z dr to mowila ze lepiej zrobic wczesniej transfer bo najlepiej zarodkom w macicy
Ja tez na bete nie moge sie wybrac i zaposac do Lewego bo i udaje ze jeszcze mam czas[emoji5] ot taka ucieczka ze stresu i obawa przed kolejna porazka.Póki co to mam infekcję więc jak zwykle w czarnej dooopie jestem. I boję się kolejnej porażki więc udaję że mam jeszcze czas tylko jak spojrzę na pesel to....mam nadzieję że paśnik ci coś poradzi bo u ciebie coś się dzieje tylko pytanie czemu się nie udaje do końca
Hahaha po przemysleniu w Twojej sytuacji jednak juz Ci go nie polecam[emoji16]Ależ oczywiście, ze... nie! Dlaczego nie jestem zaskoczona... Juz praktycznie nic nie leci, wiec w poniedziałek za tydzień czeka mnie zabieg.
Bo do Twojego sposobu sie nie mogę zastosować [emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Byloby super[emoji16][emoji16][emoji16]Aneta, ciesze sie ze ogarnelas Pasnika i dzialasz. Moze znow sie uda podejsc do nastwpnego transferu w tym samym czasie!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze ten twój pieczony kurczak to jakis dobry znak. Moja przygoda z aktualnym ivf wlasnie sie zakańcza. Mam tylko dwa pecherzyki i nie opłaca sie tego kontynuować. Ale nie poddam się tak łatwo.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom