Sol
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji8]Ja na naturalnym miałam wizyty co 3 dni mniej więcej.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję [emoji8]Ja na naturalnym miałam wizyty co 3 dni mniej więcej.
Nie słuchaj co on mówi tylko wierz we własne przeczucia.Cześć dziewczyny, dzięki za tak miłe słowa [emoji2]ja się nie poddaje i ciągle mam przeczucie że się uda. Ale problem mam bo mój profesor chyba stracił nadzieję, dziś był umnie na rozmowie przyniósł mi kartkę z wykazem mojego tumo markera który rośnie i zaczął że na jego oko lek nie działa.. a w dodatku zaczął marudzić, że z wątroba jest kiepsko i chyba tak dalej nie idzie..No myślałem że go kopne jak zapytał czy chce być w domu czy w szpitalu.. Pytał czy Asia będzie bo chce z nią pogadać itd.. Ehh
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
Tak 3mać...!! A kiedy nastepne[emoji28]
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
Ile jajek udalo sie zaplodnic ? Jesli ladnie sie rozwijaja to nie ma srnsu ich trzymac do 5 doby chyba. Wczoraj gadalam z dr to mowila ze lepiej zrobic wczesniej transfer bo najlepiej zarodkom w macicyKurczę pani z laboratorium IVF zaproponowała 2 lub 3 dobę po punkcji, i teraz nie wiem co zrobić.
Póki co to mam infekcję więc jak zwykle w czarnej dooopie jestem. I boję się kolejnej porażki więc udaję że mam jeszcze czas tylko jak spojrzę na pesel to....mam nadzieję że paśnik ci coś poradzi bo u ciebie coś się dzieje tylko pytanie czemu się nie udaje do końcaAle mi moje amh juz nie daje wiary... no nic zobaczymy co z tego wyjdzoe.A Ty masz juz termin histero?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki gratuluje wszystkim którym się udało jejku jakie wy jesteście płodne i jak dobrze że żyjemy w czasach gdzie jest taka możliwość@Sol ja mam proginova Mitte I progesteron 200 mg. A wizyty miałam po nieudanej pierwszej próbie tylko 2.
Nie martw się,niektóre kliniki robią transfery w 2 lub 3 dobie.Ja miałam w 3 dobie i na szczęście transfer udany.Kurczę pani z laboratorium IVF zaproponowała 2 lub 3 dobę po punkcji, i teraz nie wiem co zrobić.
U mnie narazie z plamieniami cisza. Nadzerki nie mam, to byl krwiaczek. Mam nadzieje, ze plamienie juz sie nie powtorzyHey Hope. Sorki ale zaczęłam używać aplikacji i nie mogę się połapać. Przeoczyłam Twoje zapytanie.
Właśnie nie dali mi nic w ciąży na tą nadzerke a że plamienia przeszły to ja też nie dociekalam.
Z tego co widzę to u Ciebie wszystko dobrze. Powodzenia dziś na wizycie i podziel się Twoim szczęściem.
My mamy wizytę w sobotę. Idziemy naturalnym. Dziś 5dc.
Powiedz(cię) mi proszę jak często i w które dc miałyscie wizyty na naturalnym?
No i gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom pięknych testów, bijacych serduszek i super wyników badań bo posypały się tutaj ostatnio super wiadomosci[emoji173] woohoo rozpoczynacie najpiękniejsza przygodę swojego życia bycie mama jest cudowne.
Dami i asinka cały czas myślę o Was i jestem z wami. Walcz Dami i kopnij w dupe to paskudstwo. Pokaż kto tu rządzi!
A Asia życzę żeby wszystko się potoczyło najpiękniej jak może...