Kurczę pani z laboratorium IVF zaproponowała 2 lub 3 dobę po punkcji, i teraz nie wiem co zrobić.Najlepiej to w 5.
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Super. Gratuluję Ślicznosci :-))
@agawas11 , @Doris30:-) Gratuluję
@dżoasia jak u Ciebie?
Ja ponownie na kroplówkach.
Oj bidulko. Wymęczą Cię te szkraby.
Mam nadzieję, że wkrótce Ci to przejdzie
Doris30:-)
Wyraźne aż nie mogę uwierzyć bo to dopiero 8dptJakie wyraźne te kreski . Suuuuper.
Tysiek777
@walczaca o szczecie i @Oczekiwanie2017 jako że ciężko jest nadrobić posty, nawet z ostatnich tygodni, mam pytanie, ile już trwają wasze ciąże?@dżoasia jesteś w moich myślach cały czas!
@walczaca o szczescie @Oczekiwanie2017 hm... ja to cały czas mdłości chyba, że już tak mnie mdli to muszę postekac nad kiblem i jakaś woda wyleci... czemu ja nie wymiotuje moja mama mówi, że ze mną się męczyła i dałam jej popalić [emoji14]
@walczaca o szczescie wy to już w ogóle dajecie czadu [emoji14] Mam nadzieję, że kroplowki już nie będą potrzebne !
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Zacznij powoli wierzyć :-)Wyraźne aż nie mogę uwierzyć bo to dopiero 8dpt
Jutro beta??
Sol
Gratulacje Doris. Test super i to tak wcześnieTo raczej naturalny bo tamtym razem tylko Progesteron miałam a @ przyszła w 9dpt
A Ty nie miałaś progynowy przypadkiem od początku cyklu? Jeśli tak to szła na sztucznym cyklu a jeśli nie to na naturalnym...
Jei na naturalnym powiedz proszę jak często miałaś wizyty?
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
walczaca o szczescie
Ja zaczęłam 11 tc.@walczaca o szczecie i @Oczekiwanie2017 jako że ciężko jest nadrobić posty, nawet z ostatnich tygodni, mam pytanie, ile już trwają wasze ciąże?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: