reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No nie , nie boli ani nie piecze tam na dole :) tylko myślałam że ostatnio się tego pozbylam A tu jeszcze zalega :p
A Wy kochana jak się czujecie ? ❤

Dziś czuję się wyjątkowo dobrze, śniadanie i drugie śniadanie zjedzone, wszystko się przyjęło :)
Jutro wizyta i już się trochę boję ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Dziś czuję się wyjątkowo dobrze, śniadanie i drugie śniadanie zjedzone, wszystko się przyjęło :)
Jutro wizyta i już się trochę boję ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
O no widzisz jak ładnie ❤ super :) no A 2lutego na którą masz wizytę ? :D
3mamy kciuki za jutro !! ✊✊✊
Czekam na 2lutego jak na zbawienie :D
A jeszcze plamisz czy już nie ?

Jakoś tak dziewczynka mi się wydaje od początku :p w ogóle jak zaczęłam mowic do męża w liczbie mnogiej to mówiłam np " my byśmy zjadły" itp :D no nie wiem zobaczymy :D

Super, ciekawe czy masz rację :).
Mi się wydaje za to, że u nas będzie chłopak (ale jak dziewczynka to oczywiście też będziemy bardzo szczęśliwi).

O no widzisz jak ładnie ❤ super :) no A 2lutego na którą masz wizytę ? :D
3mamy kciuki za jutro !! ✊✊✊
Czekam na 2lutego jak na zbawienie :D
A jeszcze plamisz czy już nie ?

2 lutego mam jakoś koło 15tej wizytę (muszę zadzwonić i się upewnić bo zapomniałam dokładnie).
Ja odstawiłam jakoś w zeszłym tygodniu crinone a plamienia już ustały :).
A Ty o której godz.masz 2 lutego wizytę?

2 lutego mam jakoś koło 15tej wizytę (muszę zadzwonić i się upewnić bo zapomniałam dokładnie).
Ja odstawiłam jakoś w zeszłym tygodniu crinone a plamienia już ustały :).
A Ty o której godz.masz 2 lutego wizytę?
Ooo a ja dopiero po 18 :( już nie bierzesz crinone ? A coś jeszcze bierzesz ? No to super ,że ustały i już niech nie wracają! Ja już 2 dzień w ogóle bez leków... masakra :D

reklama
Do góry