reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No nie , nie boli ani nie piecze tam na dole :) tylko myślałam że ostatnio się tego pozbylam A tu jeszcze zalega :p
A Wy kochana jak się czujecie ? ❤

Dziś czuję się wyjątkowo dobrze, śniadanie i drugie śniadanie zjedzone, wszystko się przyjęło :)
Jutro wizyta i już się trochę boję ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Dziś czuję się wyjątkowo dobrze, śniadanie i drugie śniadanie zjedzone, wszystko się przyjęło :)
Jutro wizyta i już się trochę boję ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
O no widzisz jak ładnie ❤ super :) no A 2lutego na którą masz wizytę ? :D
3mamy kciuki za jutro !! ✊✊✊
Czekam na 2lutego jak na zbawienie :D
A jeszcze plamisz czy już nie ?

Jakoś tak dziewczynka mi się wydaje od początku :p w ogóle jak zaczęłam mowic do męża w liczbie mnogiej to mówiłam np " my byśmy zjadły" itp :D no nie wiem zobaczymy :D

Super, ciekawe czy masz rację :).
Mi się wydaje za to, że u nas będzie chłopak (ale jak dziewczynka to oczywiście też będziemy bardzo szczęśliwi).

O no widzisz jak ładnie ❤ super :) no A 2lutego na którą masz wizytę ? :D
3mamy kciuki za jutro !! ✊✊✊
Czekam na 2lutego jak na zbawienie :D
A jeszcze plamisz czy już nie ?

2 lutego mam jakoś koło 15tej wizytę (muszę zadzwonić i się upewnić bo zapomniałam dokładnie).
Ja odstawiłam jakoś w zeszłym tygodniu crinone a plamienia już ustały :).
A Ty o której godz.masz 2 lutego wizytę?

2 lutego mam jakoś koło 15tej wizytę (muszę zadzwonić i się upewnić bo zapomniałam dokładnie).
Ja odstawiłam jakoś w zeszłym tygodniu crinone a plamienia już ustały :).
A Ty o której godz.masz 2 lutego wizytę?
Ooo a ja dopiero po 18 :( już nie bierzesz crinone ? A coś jeszcze bierzesz ? No to super ,że ustały i już niech nie wracają! Ja już 2 dzień w ogóle bez leków... masakra :D

reklama
Do góry