Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Ja już po punkcji. Udało się pobrać 10 oocytów.
Ładny wynik, niech się teraz ładnie zapladniaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po punkcji. Udało się pobrać 10 oocytów.
Jakoś tak dziewczynka mi się wydaje od początku w ogóle jak zaczęłam mowic do męża w liczbie mnogiej to mówiłam np " my byśmy zjadły" itp no nie wiem zobaczymyE dawaj jak już się dowiesz to się dowiesz a przeczuciami fajnie się dzielic
Super ! Teraz niech się ładnie zapladniaja ❤Ja już po punkcji. Udało się pobrać 10 oocytów.
To później się przekonasz czy cie mylilo czy nie.Jakoś tak dziewczynka mi się wydaje od początku w ogóle jak zaczęłam mowic do męża w liczbie mnogiej to mówiłam np " my byśmy zjadły" itp no nie wiem zobaczymy
No nie , nie boli ani nie piecze tam na dole tylko myślałam że ostatnio się tego pozbylam A tu jeszcze zalega
A Wy kochana jak się czujecie ? ❤
O no widzisz jak ładnie ❤ super no A 2lutego na którą masz wizytę ?Dziś czuję się wyjątkowo dobrze, śniadanie i drugie śniadanie zjedzone, wszystko się przyjęło
Jutro wizyta i już się trochę boję ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Jakoś tak dziewczynka mi się wydaje od początku w ogóle jak zaczęłam mowic do męża w liczbie mnogiej to mówiłam np " my byśmy zjadły" itp no nie wiem zobaczymy
O no widzisz jak ładnie ❤ super no A 2lutego na którą masz wizytę ?
3mamy kciuki za jutro !!
Czekam na 2lutego jak na zbawienie
A jeszcze plamisz czy już nie ?
Ooo a ja dopiero po 18 już nie bierzesz crinone ? A coś jeszcze bierzesz ? No to super ,że ustały i już niech nie wracają! Ja już 2 dzień w ogóle bez leków... masakra2 lutego mam jakoś koło 15tej wizytę (muszę zadzwonić i się upewnić bo zapomniałam dokładnie).
Ja odstawiłam jakoś w zeszłym tygodniu crinone a plamienia już ustały .
A Ty o której godz.masz 2 lutego wizytę?
Dzięki :-) 12Piękny wynik gratulacje a który to dpt?