reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ooo to gdzie mi do tego :D ja 8tc.. ❤
A to po czym czułaś że chłopiec ? :) imię już wybrane? :)
Przeczucie!pierwszy raz w 45 dpt miałam usg i juz było pięknie widać dzidzie mówię do męża zobaczysz będzie chłopak jak tylko zobaczyłam w monitor widziałam chłopca poprostu.Imie hmmm dla dziewczynki miała być Natalia a dla ch. Marceli mnie urzekło Adaś podoba mi się i sama nie wiem

I jak twój brzuch ? Bo ja mam tak straszne siniaki.. Może Ja coś źle robię, bo przy wcześniejszych zastrzykach przed punkcja takich nie miałam.
Jak wbijasz igle i bardzo boli , zmień miejsce. Jak już wbijesz , lek wprowadzaj powoli i jak szczypie wycofaj lekko igle i kontynuuj. Po zastrzyku sprawdź czy nie zrobiła się w tym miejscu gulajka, lekko rozmasuj kolistymi ruchami.
Na początku miałam cały brzuch fioletowy, teraz mam tylko ślady po igle.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Przeczucie!pierwszy raz w 45 dpt miałam usg i juz było pięknie widać dzidzie mówię do męża zobaczysz będzie chłopak jak tylko zobaczyłam w monitor widziałam chłopca poprostu.Imie hmmm dla dziewczynki miała być Natalia a dla ch. Marceli mnie urzekło Adaś podoba mi się i sama nie wiem
Przeczucie mówisz ? :D no to zaaaazdro ❤ fajnie , że już wiecie i niech zdrowo rośnie ❤
Ja też mam swoje przeczucia ale to podzielę się jak się dowiem :D
Imiona super :*

reklama
Do góry