reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki, wstawiam kalendarz, dopisałam te wizyty, które wyłapałam w czasie przeglądania forum. Życzenia powodzenia będą jutro rano :)

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Styczeń to magiczny czas.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-01-15 RedHotChiliPepper28 II beta
2018-01-15 Sroka87 punkcja
2018-01-16 Chocolateri usg genetyczne
2018-01-16 Iskra_82 podglądanie Maluszka
2018-01-16 Oczekiwanie2017 usg 1 trymestru
2018-01-17 Julka1212 punkcja
2018-01-17 Magrhi88 punkcja
2018-01-17 aga06 wizyta serduszkowa <3
2018-01-18 sykatynka wizyta serduszkowa <3
2018-01-21 KEHA termin porodu
2018-01-24 jasani usg 2 trymestru
2018-01-25 hope322 podglądanie maluszka <3
2018-01-25 HopeFul87 badania prenatalne
2018-02-02 Oczekiwanie2017 podglądanie maluszka <3
2018-02-02 zylwia podglądanie maluszka <3
2018-02-13 Zylwia usg 1 trymestru
2018-04-05 meg86 termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 termin porodu
2018-04-10 ludek termin porodu
2018-05-06 Evelin83 termin porodu
2018-06-13 jasani termin porodu
2018-07-01 Peugeotka36 termin porodu
2018-07-08 Aguleczka29 termin porodu
2018-07-16 hope322 termin porodu
2018-08-04 Weronika63 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

Dziewczynki, dziś trzymamy kciuki za:
@sroka87 - za piękne, dojrzałe jajeczka. Niech dadzą wymarzoną ciążę i piękne dzieciątka.
@RedHotChiliPepper28 - bety do nieba, niech przyrost będzie książkowy i pozwoli cieszyć się dobrze rozwijająca ciąża.
Dopisała się jeszcze @Koniczyna82 (Wizyta -scratching endometrium) - oby poszlo bezbolesnie I pomoglo w kolejnym cyklu uzyskać nudną, książkowa ciążę :).
@shaggy - jeśli zdecydujesz się na powtórkę testu to niech kreska będzie wyrazna i prawdziwie ciążowa tak żebyś z wielką radością mogła iść na betę.

Miłego dnia wszystkim.

Super:)
Kiedy kolejna wizyta?
Czujesz coś w ogóle? Jakieś bóle, mdłości?
Bo mnie już tylko czasem brzuch zaboli okresowo, a tak to nic.

Tez mnie brzuch czasem boki to okresowo to kuje ciężko stwierdzić [emoji6] mdłości troszkę mam ale tylko jak nie zjem na czas a tak jest ok, jem wszystko nie mam jakiś odrzutów. Wieczorami tylko strasznie bolą mnie piersi no i powiększyły się ok jeden rozmiar. Kolejna już serduszkową mam 26 stycznia bo w piątek był dopiero 5t3d wiec za wcześnie na serduszko [emoji6] Trzymam kciuki za Twoja wtorkowa będzie wszystko git [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Córcie mam od dr Kuki- zrezygnowałam bo nie miałam cierpliwości za każdym razem siedzieć 2 H.przed gabinetem pomimo że byłam pierwsza w kolejce... później podejścia właśnie u dr Cygal - też mi bardzo podpasowała- Ale jak wspomniałam po pierwszym fiasku nie zmieniła nic - nawet transfer był w tym samym dniu cyklu. Dzięki dziewczynom z forum zrobiłam kilka badań i mam teraz min Encorton extra i większa ilość acard 2x. Choć z tego co pamiętam to ty byłaś dobrze obstawiona lekami. Zastanawialiśmy się z mężem czy znów zaczynamy przygodę w tej klinice- jednak dojazd 300 km w jedną stronę dało nam już popalić więc zmieniliśmy na Lublin. Trzymam kciuki aby się udało - zaufanie do lekarza jest konieczna i wg mnie mają tam dobrego embriologa- a to wiele znaczy ;)A wiesz ten 3 dniowy zawsze można przetrzymać do piątej. Jak bym czytała to forum wcześniej to na pewno bym o to poprosiła ;).
No my tez dojezdzamy 200 km i czasem jest bardzo ciezko pogodzić wizyty z praca, mimo wszystko mamy tam jeszcze mrozaczki ktore mam nadzieje beda z nami chcialy zostac na zawsze. No zobaczymy co dzisiaj powie P. Dr. i co nam zaproponuje, jesli chodzi o leki i badania to nie mam jej nic do zarzucenia bo z tego co widze to wszystko mam porobione. Czasem irytujace jest to czekanie mimo ze sie mialo wyznaczona godzine, no ale to moja pierwsza klinika w ktorej sie lecze i myslalam ze tak to juz jest i trzeba sie nauczyc cierpliwosci. Troche sie stresuje ze nam tez nic nie zmienia jesli chodzi o kolejny tranfer. I co widzisz duza roznice jezli chodzi o podejscie w obecnej klinice ?
Dziewczyny zycze udanego i radosnego dnia...

Kobity wszystkim dziś powodzenia.
Mnie nie ma w kalendarzu ale mam wizytę dziś zobaczę mój skarb mam nadzieję że wszystko w pożądku i może uda się poznać płeć.Mam nadzieję że dla nas wszystkich będzie to dobry dzień.

Powodzenia :). Wierzę, że Maluszek ma się dobrze. A , że płeć ukrywa - może nieśmiały jest ;)

reklama
@dżoasia jesteś w moich myślach cały czas!

@walczaca o szczescie @Oczekiwanie2017 hm... ja to cały czas mdłości chyba, że już tak mnie mdli to muszę postekac nad kiblem i jakaś woda wyleci... czemu ja nie wymiotuje :D moja mama mówi, że ze mną się męczyła i dałam jej popalić :p
@walczaca o szczescie wy to już w ogóle dajecie czadu :p Mam nadzieję, że kroplowki już nie będą potrzebne !
Ja to zwracam 2 razy więcej niż jem,nie wiem jak to możliwe :p u Ciebie sytuacja jeszcze może sie rozkręcić :-)) Ty masz kochana dwa Kropki,prawda??

Do góry