reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki, wstawiam kalendarz, dopisałam te wizyty, które wyłapałam w czasie przeglądania forum. Życzenia powodzenia będą jutro rano :)

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Styczeń to magiczny czas.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-01-15 RedHotChiliPepper28 II beta
2018-01-15 Sroka87 punkcja
2018-01-16 Chocolateri usg genetyczne
2018-01-16 Iskra_82 podglądanie Maluszka
2018-01-16 Oczekiwanie2017 usg 1 trymestru
2018-01-17 Julka1212 punkcja
2018-01-17 Magrhi88 punkcja
2018-01-17 aga06 wizyta serduszkowa <3
2018-01-18 sykatynka wizyta serduszkowa <3
2018-01-21 KEHA termin porodu
2018-01-24 jasani usg 2 trymestru
2018-01-25 hope322 podglądanie maluszka <3
2018-01-25 HopeFul87 badania prenatalne
2018-02-02 Oczekiwanie2017 podglądanie maluszka <3
2018-02-02 zylwia podglądanie maluszka <3
2018-02-13 Zylwia usg 1 trymestru
2018-04-05 meg86 termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 termin porodu
2018-04-10 ludek termin porodu
2018-05-06 Evelin83 termin porodu
2018-06-13 jasani termin porodu
2018-07-01 Peugeotka36 termin porodu
2018-07-08 Aguleczka29 termin porodu
2018-07-16 hope322 termin porodu
2018-08-04 Weronika63 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

Dziewczynki, dziś trzymamy kciuki za:
@sroka87 - za piękne, dojrzałe jajeczka. Niech dadzą wymarzoną ciążę i piękne dzieciątka.
@RedHotChiliPepper28 - bety do nieba, niech przyrost będzie książkowy i pozwoli cieszyć się dobrze rozwijająca ciąża.
Dopisała się jeszcze @Koniczyna82 (Wizyta -scratching endometrium) - oby poszlo bezbolesnie I pomoglo w kolejnym cyklu uzyskać nudną, książkowa ciążę :).
@shaggy - jeśli zdecydujesz się na powtórkę testu to niech kreska będzie wyrazna i prawdziwie ciążowa tak żebyś z wielką radością mogła iść na betę.

Miłego dnia wszystkim.

Super:)
Kiedy kolejna wizyta?
Czujesz coś w ogóle? Jakieś bóle, mdłości?
Bo mnie już tylko czasem brzuch zaboli okresowo, a tak to nic.

Tez mnie brzuch czasem boki to okresowo to kuje ciężko stwierdzić [emoji6] mdłości troszkę mam ale tylko jak nie zjem na czas a tak jest ok, jem wszystko nie mam jakiś odrzutów. Wieczorami tylko strasznie bolą mnie piersi no i powiększyły się ok jeden rozmiar. Kolejna już serduszkową mam 26 stycznia bo w piątek był dopiero 5t3d wiec za wcześnie na serduszko [emoji6] Trzymam kciuki za Twoja wtorkowa będzie wszystko git [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Córcie mam od dr Kuki- zrezygnowałam bo nie miałam cierpliwości za każdym razem siedzieć 2 H.przed gabinetem pomimo że byłam pierwsza w kolejce... później podejścia właśnie u dr Cygal - też mi bardzo podpasowała- Ale jak wspomniałam po pierwszym fiasku nie zmieniła nic - nawet transfer był w tym samym dniu cyklu. Dzięki dziewczynom z forum zrobiłam kilka badań i mam teraz min Encorton extra i większa ilość acard 2x. Choć z tego co pamiętam to ty byłaś dobrze obstawiona lekami. Zastanawialiśmy się z mężem czy znów zaczynamy przygodę w tej klinice- jednak dojazd 300 km w jedną stronę dało nam już popalić więc zmieniliśmy na Lublin. Trzymam kciuki aby się udało - zaufanie do lekarza jest konieczna i wg mnie mają tam dobrego embriologa- a to wiele znaczy ;)A wiesz ten 3 dniowy zawsze można przetrzymać do piątej. Jak bym czytała to forum wcześniej to na pewno bym o to poprosiła ;).
No my tez dojezdzamy 200 km i czasem jest bardzo ciezko pogodzić wizyty z praca, mimo wszystko mamy tam jeszcze mrozaczki ktore mam nadzieje beda z nami chcialy zostac na zawsze. No zobaczymy co dzisiaj powie P. Dr. i co nam zaproponuje, jesli chodzi o leki i badania to nie mam jej nic do zarzucenia bo z tego co widze to wszystko mam porobione. Czasem irytujace jest to czekanie mimo ze sie mialo wyznaczona godzine, no ale to moja pierwsza klinika w ktorej sie lecze i myslalam ze tak to juz jest i trzeba sie nauczyc cierpliwosci. Troche sie stresuje ze nam tez nic nie zmienia jesli chodzi o kolejny tranfer. I co widzisz duza roznice jezli chodzi o podejscie w obecnej klinice ?
Dziewczyny zycze udanego i radosnego dnia...

Kobity wszystkim dziś powodzenia.
Mnie nie ma w kalendarzu ale mam wizytę dziś zobaczę mój skarb mam nadzieję że wszystko w pożądku i może uda się poznać płeć.Mam nadzieję że dla nas wszystkich będzie to dobry dzień.

Powodzenia :). Wierzę, że Maluszek ma się dobrze. A , że płeć ukrywa - może nieśmiały jest ;)

reklama
@dżoasia jesteś w moich myślach cały czas!

@walczaca o szczescie @Oczekiwanie2017 hm... ja to cały czas mdłości chyba, że już tak mnie mdli to muszę postekac nad kiblem i jakaś woda wyleci... czemu ja nie wymiotuje :D moja mama mówi, że ze mną się męczyła i dałam jej popalić :p
@walczaca o szczescie wy to już w ogóle dajecie czadu :p Mam nadzieję, że kroplowki już nie będą potrzebne !
Ja to zwracam 2 razy więcej niż jem,nie wiem jak to możliwe :p u Ciebie sytuacja jeszcze może sie rozkręcić :-)) Ty masz kochana dwa Kropki,prawda??

Do góry