reklama
Hej dziewczyny tu jest test z dziś. Niestety zdjecie jest marne ale na żywo to wyglada lepiej
no coś tam jest @shaggy To dobry znak Kiedy beta?
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dołączam się do życzeń!! Powodzenia Dziewczyny!!Dziewczynki, dziś trzymamy kciuki za:
@sroka87 - za piękne, dojrzałe jajeczka. Niech dadzą wymarzoną ciążę i piękne dzieciątka.
@RedHotChiliPepper28 - bety do nieba, niech przyrost będzie książkowy i pozwoli cieszyć się dobrze rozwijająca ciąża.
Dopisała się jeszcze @Koniczyna82 (Wizyta -scratching endometrium) - oby poszlo bezbolesnie I pomoglo w kolejnym cyklu uzyskać nudną, książkowa ciążę .
@shaggy - jeśli zdecydujesz się na powtórkę testu to niech kreska będzie wyrazna i prawdziwie ciążowa tak żebyś z wielką radością mogła iść na betę.
Miłego dnia wszystkim.
anetka303
Na zdjęciu ewidentnie widać sliczna kreche [emoji1] gratulujęHej dziewczyny tu jest test z dziś. Niestety zdjecie jest marne ale na żywo to wyglada lepiej
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
walczaca o szczescie
Ja widzę kreskę!! Gratuluję!Hej dziewczyny tu jest test z dziś. Niestety zdjecie jest marne ale na żywo to wyglada lepiej
Hej dziewczyny tu jest test z dziś. Niestety zdjecie jest marne ale na żywo to wyglada lepiej
Jaki test kupujesz?
Dziewczyny bety do nieba i najpiekniejszych jajeczekDzien dobry kobitki [emoji5] zycze Wam wszystkim milego poniedzialku, szczegolnie dla @RedHotChiliPepper28 pieknego przyrostu i dla @sroka87 samych zdrowych dojrzalych jajec [emoji4]
Doris30:-)
Miałam w piątek pobieranie a w czwartek dzwoniłam to go zamrozilam to chyba 5 dniowegoTo dzisiaj Twój 7dpt? a ilu dniowe maluchy miałaś?
a co mają. dzis byl pink express. niestety te sa normalne ale najlepsze sa o czulosci 10.Jaki test kupujesz?
reklama
Jeden dziś to w ogóle wstałam bez mdłości już nam mija 8tc A ja tak sobie parę razy woda poplulamJa to zwracam 2 razy więcej niż jem,nie wiem jak to możliwe u Ciebie sytuacja jeszcze może sie rozkręcić :-)) Ty masz kochana dwa Kropki,prawda??
Podziel się: